Trabzonsporlu futbolcular öğrencilerle buluştu

Trabzonsporlu futbolcular  Uğurcan Çakır, Filip Novak ve Hüseyin Türkmen Trabzon'da özel bir kolejde söyleşiye katıldılar,

15 Mayıs 2019 Çarşamba 15:18
Trabzonsporlu futbolcular  öğrencilerle buluştu

 Uğurcan Çakır, Filip Novak ve Hüseyin Türkmen bugün  TED Trabzon Koleji’nin düzenlediği söyleşiye katıldı.Öğrencilerin sevgi gösterileriyle karşılanan oyuncular kendilerine yöneltilen soruları içtenlikle yanıtladılar.

Maçlara nasıl hazırlanıyorsunuz sorusunu cevaplandıran Hüseyin Türkmen “maçlara kamp günü hazırlanıyoruz belirli günlerde idmanlarımız oluyor. herkes maça odaklanıyor. maç sonuda ise maç toplantıları oluyor böylelikle maça hazırlık süreci geçirmiş oluyoruz. günde tek idman oluyor ama kişinin yorgunluğuna bağlı idmandan önce de yapabilir günde tek idman ekstrası da sana bağlı

Oyunculara uğurları olup olmadığını soran öğrenciler Hüseyin ve Uğurcan Çakır’dan “dua okuyorum cevabını alırken  Novak ise  kolyemi öpmeden maçlara çıkmıyorum” dedi.

Maçtan önce nasıl besleniyorsunuz sorusunu cevaplandıran Uğurcan “yiyeceklerimiz önceden belli, kulüp tarafından hazırlanıyor ekstra yaptığımız bir şey yok”

Savunma oyuncusu olmasaydın neler olurdun sorusunu cevaplandıran Hüseyin Türkmen “Savunma hariç forvet olurdum. çünkü 90 dakika oynuyorsun ama 1 dakikada bir şey yaptığında kahraman olabiliyorsun. 1 dakikada olsa forvet olup kahraman olmak isterdim. Taraftarların sahaya girmesi yanlış bie şey. herkesin bir yeri vardır. kardeşimizin yaptığı doğru bir şey değil. yüksek adrenalin olduğu zamn insanlar böyle şeyler yapabiliyor. “ ifadelerini kullandı.

Trabzon’da unutamadığı anı açıklayan Filip Novak “Trabzon’da oynadığımız Fenerbahçe mücadelesini unutamıyorum. Attığım golü unutamıyorum.”  dedi.

Deplasmada oynamayı sevdiğini açıklayan Uğurcan Çakır “Bütün kalecileri takip etmeye çalışıyorum.ben kendi stilimi yaratmak istiyorum. diğer kalecilerin iyi yönlerini alıp stili oluşturmak hedeflerim arasında. Deplasman maçlarında oynamayı daha çok seviyorum. Taraftarın tepkisi daha çok oluyor, deplasmanda oynarken daha rahat olduğumu söylemk istiyorum. “ dedi. En heyecanlandığı maçı aktaran Hüseyin Türkmen “Fenerbahçe maçında çok heyecanlanmıştım. Bastıracak tecrübem yoktu, bu heyecanı bastıran şey taraftarların açtıkları koreografiydi. En sevdikleri oyuncuları açıklayan Bordo Mavili isimlerden Uğurcan “en sevdiğim Messi” Hüseyin Türkmen “Ronaldo diyorum” Novak ise “benim favori futbolcum Brezilyalı Ronaldo” ifadelerini kullandı.

Özel okul öğrencileri tarafından yapılan anket sonucunda Trabzonsporlu Hüseyin Türkmen yılın genç oyuncusu olurken, Novak en iyi yabancı oyuncu Uğurcan Çakır ise yılın en iyi genç kalecisi seçildi. Oyuncular ödüllerini salonda bulunan öğretmenlerden aldı.

Söyleşinin ardından öğrencilerle selfie çekimi yapan oyunculara okul yönetimi tarafından çiçek ve plaket verildi.

Son Güncelleme: 15.05.2019 15:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.