Trabzonspor’un yıldız futbolcuları imza gününde sevenleriyle buluştu

Spor Toto Süper Lig’in fırtınası Trabzonspor’un ana sponsoru QNB Finansbank, takımın yıldız futbolcularını Çarşı Trabzon Şubesi’nde konuk etti.

17 Nisan 2019 Çarşamba 15:23
Trabzonspor’un yıldız futbolcuları  imza gününde sevenleriyle buluştu

Bordo-mavili takımın yıldız oyuncularından; Olcay Şahan, Caleb Ekuban ve Abdülkadir Parmak’ın katıldığı imza günü  QNB Finansbank Çarşı Trabzon Şubesi’nde düzenlendi. İmza gününe yoğun ilgi gösteren bordo-mavili taraftarlar şube önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Organizasyona katılan bordo-mavili taraftarlar, yıldız oyunculara formalarını imzalatıp, bol bol fotoğraf çektirdi.

QNB Finansbank Çarşı Trabzon Şube Müdürü Can Korkmaz, Trabzonspor’un yıldız futbolcularını taraftarlarla şubede bir araya getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtirken; “İmza günümüz, hem şubeye gelen müşterilerimiz için hem de bordo-mavili taraftarlar için güzel bir sürpriz oldu” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.