Ünal Karaman:Özverinin karşılığında alınan bir galibiyet var

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, 3-0’lık galibiyetle sonuçlanan Konyaspor karşılaşması sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

09 Aralık 2018 Pazar 11:16
Ünal Karaman:Özverinin karşılığında alınan bir galibiyet var

Tüm oyunculara teşekkür edenTrabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, ‘’Maç öncesi ifade ettiğim birçok eksiğimizi mazeret olarak algılayabilirler diye düşündüm ama bazı konulardan haberdar olmanızda fayda var. Fenerbahçe maçından sonra Onazi 12 gün antrenman yapmadı. ‘Ödemi var oynaması mümkün değil’ denilmesine rağmen ‘Oynamak istiyorum, sahada olmak istiyorum’ dedi. Abdulkadir Ömür 8 gün antrenman yapmadı. Dün antrenmanın bir bölümüne katıldı. Bugün öğlede yaptığımız kontrol antrenmanında ‘Biraz ağrılarım var ama oynamak istiyorum’ dedi. Sosa 7 gündür çalışmıyor, dünkü antrenmanımızda kendini denedi. Bugün kontrollü katıldı antrenmana. Pereira 5 gün çalışmadı, 5 günün sonunda katıldı aramıza. ‘Ben de oynamak istiyorum’ dedi. Yusuf dünden beri epey bir serum yedi. Yine de ‘Sahada olmak istiyorum’ dedi. Bütün oyuncularıma çok teşekkür ediyorum. Bu özverinin karşılığında alınan bir galibiyet var, camiamıza hayırlı olsun’’ dedi.

Bir basın mensubunun gelecek hafta oynanacak olan Beşiktaş karşılaşmasını sorması üzerine ise Karaman ‘’Beşiktaş maçının bugün oynadığımı müsabakadan bizim için hiçbir farkı yok. Aynı şekilde hazırlanacağız. Beşiktaş maçı için aklımızda bir tek konu var, az önce bahsettiğim oyuncularımızın sağlıklı bir biçimde gelip antrenmanlara katılması. Sağlam, antrenmanını yapmış, zihinsel ve fiziksel olarak hazır oyuncularla Beşiktaş karşısına çıkmak istiyoruz’’ dedi.

Son Güncelleme: 09.12.2018 12:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.