Vahid Amiri’ye veda plaketi

İranlı futbolcu Vahid Amiri’ye veda töreni düzenlendi.

09 Temmuz 2019 Salı 15:46
Vahid Amiri’ye veda plaketi

Dün sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilerek Trabzonspor'dan ayrılan İranlı futbolcu Vahid Amiri’ye veda töreni düzenlendi.

Trabzonspor Genel Sekreteri Ömer Sağıroğlu’nun katıldığı veda töreninde Vahid Amiri, Trabzonspor’da çok güzel insanlar tanıdığını ve her şey için kulübümüze teşekkür ettiğini ifade etti.

Yönetim kurulumuz adına Vahid Amiri’ye teşekkür plaketini takdim eden Genel Sekreter Ömer Sağıroğlu, emekleri için futbolcuya teşekkür ederek, “Vahid Amiri, karakteri ve yaşantısını çok beğendiğimiz, başarılı olmasını cani gönülden istediğimiz bir futbolcuydu. Profesyonel olarak yollarımız ayrılıyor ama gönül bağımız hep devam edecek. İnşallah bundan sonraki futbol hayatında çok başarılı olur” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.