Vali Ustaoğlu ,Akyazı stadyumunda incelemelerde bulundu

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu Şenol Güneş Spor Kompleksinde incelemelerde bulundu.

19 Kasım 2018 Pazartesi 16:43
Vali Ustaoğlu ,Akyazı stadyumunda incelemelerde bulundu

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu Akyazı stadyumunda incelemelerde bulundu.

Vali Ustaoğlu’na İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Halil Şen, İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik İl Gençlik ve Spor Müdürü Birdal Öztürk   ve Trabzonspor As Başkanı Hayrettin Hacısalihoğlu eşlik etti.

Trabzon’un en önemli markalarından Trabzonspor’un yeni stadyumunun başarılar getirmesini temenni eden  Vali Ustaoğlu, “Trabzon denildiğinde akla ilk Trabzonspor gelir. Trabzonspor, şehrimizin önemli marka değerlerinden birisidir. Trabzon’umuza ve Trabzonspor’umuzun şanına yaraşır bir stadyumumuz var. Önümüzdeki süreçte Trabzonspor’un büyük başarılar elde edeceğine inanıyorum.” şeklinde konuştu.

Sonrasında Vali Ustaoğlu, Şenol Güneş Kompleksinin içinde yer alan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün idari binasını ziyaret ederek  Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk’ten  çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.