Yanyana daha da güzeliz

Trabzonspor Teknik heyet ve futbolcularının düzenlediği anlamlı buluşma: “Yanyana daha da güzeliz!

25 Ekim 2018 Perşembe 15:29
Yanyana daha da güzeliz

Bugün, Trabzonspor  önemli bir buluşmaya ev sahipliği yaptı. Teknik heyet ve oyuncular tarafından organize edilen yemeğe özel davetliler katıldı.

Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi’nde düzenlenen yemeğe; Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, Trabzon Köşk Huzur Evi, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi, İşitme Engelliler Derneği, Altı Nokta Körler Derneği, Türk Anneler Derneği, Muharip Gaziler Derneği, Otizm Derneği, TOHM, Emniyet Teşkilatı Şehit Aileleri Derneği, Trabzon Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma Derneği, İşitme Engelliler Derneği, Sürmene Muratlı Özel Eğitim Anaokulu, Trabzon Ampute Takımı ile Umut ve Yaşam Derneği üyeleri katıldı.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve yönetim kurulu üyelerininde yer aldığı yemekte fıtbolcular misafirlere kendi elleriyle yemek servisi yaptılar. Toplu halde yenen yemeğin ardından Başkan Ahmet Ağaoğlu, yönetim kurulu üyeleri, Teknik Direktör Ünal Karaman ve oyuncular  tarafından dernek başkanlarına Trabzonspor forması hediye edildi.

Son Güncelleme: 25.10.2018 15:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.