Yerel gazeteler galibiyeti manşetlerine taşıdı

Trabzonspor, Süper Ligin 10. haftasında sahasında Galatasaray'ı 2-1 mağlup ederek yeni teknik patronu Rıza Çalımbay ile geçtiğimiz sezona fark atmaya başladı.

30 Ekim 2017 Pazartesi 12:44
Yerel gazeteler galibiyeti manşetlerine taşıdı

Şampiyonluk parolasıyla başladığı sezonda hayal kırıklığı yaşayarak ligin alt sıralarına doğru gerileyen Trabzonspor, dönüm maçı olarak baktığı Galatasaray karşılaşmasından 3 puanla ayrılarak rahat bir nefes aldı. Yeni teknik direktörü Rıza Çalımbay ile birlikte önemli bir virajı geride bırakan Karadeniz ekibi, geçtiğimiz sezona da fark atmaya başladı. Bordo-mavililer, 2016-2017 sezonunda oynadığı 10 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 mağlubiyet elde ederek 11 puan toplamıştı. Söz konusu dönemde 13. sırada yer alan Trabzonspor, bu sezon ise aynı haftada 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet alarak 12 puan topladı ve 11. sırada yer alarak üst basamaklara doğru tırmanmaya başladı. Söz konusu haftaya kadar geçtiğimiz sezonun gerisinde seyreden bordo-mavili takım, sahasında elde ettiği Galatasaray galibiyetiyle birlikte geçtiğimiz sezonun önüne geçti.

"Lider buysa kral benim"
Trabzon'da yayımlanan yerel gazeteler ise Galatasaray galibiyetini manşetlerine taşıdı. Süper Lig'in 10. haftasında lider Galatasaray'ı 2-1 mağlup eden Trabzonspor'un ortaya koyduğu mücadele ve elde ettiği skordan övgüyle bahseden yayın organlarından bir olan Karadeniz Gazetesi, "Namağlup lider olsan ne yazar, Trabzon böyle fiyakanı bozar" ifadelerine yer verdi. Günebakış Gazetesi, "İşte Trabzon bu!", "Taraftarlar tribünde, bordo-mavililer sahada muhteşemdi. Derbide Fırtına Galatasaray'ı yerle bir etti" manşetini attı. Taka Gazetesi ise, "Galatasaray'a Çalımbay", "Yenilmeyen takım yoktur, Trabzonspor'la oynamayan takım vardır" başlıklarını attı. Sonnokta Gazetesi de, "9 haftadır yenilmeyen Galatasaray'ı Medical Park'ın çimlerine gömen Trabzonspor'un mesajı açık ve net", "Lider buysa kral benim" manşetlerini okuyucularıyla paylaştı.

Takım izinli
Trabzonspor, 2-1'lik Galatasaray galibiyetinin ardından günü izinli geçirecek. Bordo-mavililer, yarın akşam saatlerinde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde toplanarak ligin 11. haftasında deplasmanda Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başlayacak.

Trabzonspor taraftarına teşekkür etti
Trabzonspor Kulübü, dün Galatasaray maçında tribünleri dolduran taraftarlarına teşekkür etti. Bordo-mavili kulüp, sosyal medya hesaplarından paylatığı, "Teşekkürler Büyük Trabzonspor Taraftarı! Hep beraber #FırtınanınYolunda!" mesajıyla yayımlanan video ile taraftarların tribünleri doldurmalarına yer verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.