Yusuf Sarı kendisini bordo mavili yapan imzayı attı

Yusuf Sarı için imza töreni düzenlendi.

19 Haziran 2019 Çarşamba 09:07
Yusuf Sarı kendisini bordo mavili yapan imzayı attı

Trabzonspor'un yeni transferi Yusuf Sarı için  İstanbul’da Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun katılımıyla imza töreni düzenlendi.

Öğle saatlerinde sağlık kontrolünden geçirilen Yusuf için Trabzonsporun İstanbul’da bulunan ofisinde düzenlenen imza töreni sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Ahmet Ağaoğlu, “Bugün ikinci transferimiz Yusuf Sarı’yla sözleşme imzaladık. Kendisi uzun süredir izleme komitemiz tarafından takip edilen, bizim de çok yakından gözlemlediğimiz genç yetenekler arasındaydı. Hem bizim hem Yusuf’un hem de Marsilya Kulübü’nün olumlu yaklaşımı neticesinde transferi sonuçlandırdık. Yusuf Sarı’ya Bordo Mavi formamız çok yakıştı. İnşallah bu forma altında başarılı olacaktır. Kendisine güveniyor ve yeteneğini en iyi şekilde sahaya yansıtacağına inanıyorum. Camiamıza hayırlısı olsun” dedi. Başkanımız Ağaoğlu, “Bizler hem kendi altyapımızdan hem Türkiye’den hem de yurt dışından yetenekli, karakterli ve gelecek vaat eden gençlerimizi kadromuza katarak kulübümüzün geleceğini sağlam temeller üzerine oturtacağız” diye konuştu.

Trabzonspor  ile üç yıllık sözleşme imzalayan Yusuf Sarı ise şunları söyledi: “Öncelikle başkanımıza bu güzel düşünceleri için çok teşekkür ediyorum. Umutlarını boşa çıkarmayacağıma dair söz veriyorum. Trabzonspor’u tercih etmemin birinci sebebi büyük bir camia ve köklü bir kulüp olmasıdır. İkinci nedeni de genç futbolculara değer vermesi, onlara güvenmesi ve bu düşüncelerinde ısrar etmesidir. Trabzonspor’da forma giyecek olmam çok heyecan verici. Böyle büyük bir camiada olmaktan dolayı gurur duyuyorum. Taraftarlarımıza ve Trabzonspor’a çok teşekkür ediyorum.”

Son Güncelleme: 19.06.2019 09:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.