Zeyyat Kafkas, 24 Temmuz Basın Bayramı'nı kutladı

 Trabzonspor basın sözcüsü Zeyyat Kafkas, 24 Temmuz Basın Bayramı ile ilgili bir açıklama yaptı.

24 Temmuz 2018 Salı 15:39
Zeyyat Kafkas, 24 Temmuz Basın Bayramı'nı kutladı

 Trabzonspor basın sözcüsü Zeyyat Kafkas, 24 Temmuz Basın Bayramı ile ilgili bir açıklama yaptı.Toplumun haber alması, doğru bilgiye ulaşması ve özgürce düşünebilmesi için gazetecilik mesleğini icra eden tüm basın çalışanlarının bayramını kutlayan Kafkas, açıklamasını şu sözlerle sürdürdü:

‘’Trabzonspor ile medya hep iç içe olmuştur. Gazeteci - yazar yöneticilerimiz, divan üyelerimiz, kurul üyelerimiz ve hatta gazete sahibi başkanlarımız bile olmuştur. Basın kuruluşları Trabzonspor’a ne kadar önem gösteriyorsa, Trabzonspor Kulübü olarak biz de basın çalışanlarına bir o kadar önem veriyoruz. Hepsi bizim dostumuz, arkadaşımız, kardeşimiz. Bu vesileyle zaman zaman bir araya gelme fırsatı da bulduğumuz tüm basın emekçisi arkadaşlarımızın 24 Temmuz Basın Bayramı’nı kutluyor, hepsine iyi çalışmalar diliyorum.’’

Son Güncelleme: 24.07.2018 15:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.