Zorluoğlu'ndan Trabzonspor'a ziyaret

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu,Trabzonspor'u ziyaret etti.

23 Aralık 2018 Pazar 14:11
Zorluoğlu'ndan Trabzonspor'a ziyaret

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi ile birlikte Trabzonspor'u ziyaret etti.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve Yönetim Kurulu üyelerinin de yer aldığı ziyarette, Murat Zorluoğlu Süper Lig'de oynanacak  Çaykur Rizespor karşılaşmasında Trabzonspor'a başarılar diledi.

Başkan Ağaoğlu, Zorluoğlu'na ziyareti için teşekkür etti. Zorluoğlu ise, Trabzonsporumuzun Trabzonluların en önemli ortak noktası olduğunu belirterek, ''Sizin şahsınızda güven tazeleyen yönetiminize başarılar diliyorum. Trabzonspor bir futbol takımından çok daha fazlasıdır. Şehir olarak sonuna kadar takımımıza sahip çıkmamız gerekiyor. Biz bu takımın sonuna kadar sahiplenenlerden biri olacağız, hep beraber başarılara taşıyacağız" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.