Trabzon TV

Ak Parti'den Milletvekili Adayları Muhtarlarla buluşuyor programı

BÖLGESEL

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Milletvekili Adayları Muhtarlarla buluşuyor' programı kapsamında Trabzon'daki muhtarlar İle bir araya geldi.

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Milletvekili Adayları Muhtarlarla buluşuyor' programı kapsamında Trabzon'daki muhtarlar İle bir araya geldi. Programa AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Trabzon Muhtarlar Federasyonu Mehmet Ali Kazancı, Trabzon Milletvekili Adayları Muhammet Balta, Adnan Günnar, Bahar Ayvazoğlu, Salih Cora, Vehbi Koç ve Selçuk Çebi katıldı.Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi Muhtarların demokrasinin yapı taşları olduğunu belirterek " Muhtarlarımız vatandaşlarımızla en yakın bağı olarak seçimle iş başına gelerek demokrasimizin en önemli unsurunu oluşturuyorlar. Bizler AK Parti İktidarları döneminde en önemli çalışmalarımızı muhtarlarımız ile birlikte yaptık. En küçük yerleşim birimi olan mahallelerimizin sorunlarını her zaman muhtarlarımız İle birlikte çözdük."AK Partinin İktidara gelmesiyle Muhtarlık görevinin önem ve anlam kazandığının altını çizen Revi şunları söyledi: " AK Parti öncesinde Muhtarlarımız adeta yok sayılıyordu. Zaten AK Partinin öncesinde siyasette ve devlette millete sırtını dönmüş, milletin istek ve taleplerine kulak tıkayan bir anlayış hakimdi. AK Parti iktidarıyla birlikte bütün bu tabuları yıkarak millete hizmetin yolunu açtık ve milletin temsilcisi olan muhtarlık makamını hakettiği değere taşıdık."

AK Parti Trabzon Milletvekili ve 1. Sıra Adayı Muhammet Balta ise Muhtarların AK Parti öncesinde maaş dahi alamadığının altını çizerek " AK Partinin İktidara gelmesiyle Muhtarlarımızın özlük hakları düzelmiş ve Muhtarlık millet için hizmet eden kurumsal bir makama dönüştürülmüştür."dedi.Muhtarların eski dönemlerde köylerine mahallelerine hizmet getirmek için belediyelerde devlet kurumlarının kapılarının önünde bekletildiklerini hatırlatan Balta " Şimdi bizler muhtarlarımızın ayağına gidiyoruz. Eksiklerini yapılması gereken yatırım ve taleplerini bizler takip ediyoruz. Nerden nereye, yolsuz köylerden neredeyse betonsuz ve asfaltsız yolu kalmayan köylere mahallelere kavuştuk. İnşallah daha güzel çalışmalar yapmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ise Büyükşehir Belediyesi olarak Muhtarların bütün taleplerini karşılamaya çalıştıklarını ifade ederek " Trabzon'un merkezinden en ücra köşelerine kadar hizmet götürüyoruz. İhtiyaçların hizmete dönüşmesi noktasında her zaman muhtarlarımızın taleplerini dikkate aldık. AK belediyecilik anlayışında Muhtarların önemli bir yeri vardır. Bu anlayışı kaybetmeden Muhtarlarımız ile birlikte mahallelerimize, milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz." diye konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.