Trabzon TV

Akçaabat Belediyesi Şehrin Dört Bir Tarafında Çalışmalara Devam Ediyor

BÖLGESEL

Akçaabat Belediyesi, yabani ot temizliği ve çim biçme çalışmalarını şehrin dört bir tarafında sürdürüyor.

Akçaabat Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yaz aylarında artış gösteren yabani otların temizliği ile çim biçme çalışmalarını şehrin dört bir yanında sürdürüyor. Park, bahçe ve çocuk oyun alanlarının yanı sıra sokak ve caddelerde, refüj ve kaldırımlarda çalışmaları gerçekleştirilen yabani ot temizliğiyle, çiçeklerin ve ağaçların daha kolay büyümesi sağlanırken, daha estetik bir görünüme de kavuşturuluyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda, gerek halkın sağlığı, gerekse çevre düzenlemesi ön planla tutuluyor. Hafta sonları dahil fazla mesai yaparak Akçaabat’ın her noktada çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri, halkın istek ve taleplerini de ön planda tutuyor.

Çocuk oyun alanlarının da çocukların sağlığını korumak amacıyla daha sık temizlendiğini belirten Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Çocuk oyun alanları, park, bahçe ve mesire alanlarında çim biçme ve yabani ot temizliklerini daha sık aralıklarla yapıyoruz. Halk sağlığını korumak için gerekli tüm önlemleri alıyoruz. Daha temiz, daha yaşanabilir Akçaabat için çalışmalarımıza devam ediyoruz. ” Dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.