Trabzon TV

Kendileri küçük yürekleri büyük

BÖLGESEL

Akçaabat Atatürk İlköğretim Okulu 2. ve 4. Sınıf öğrencileri okul çevresinde buldukları bir miktar parayı, Akçaabat Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne teslim ettiler.

Bisiklet sürerken okul çevresinde buldukları parayı Zabıta Müdürlüğü’ne teslim eden koca yürekli çocuklar gönülleri fetheden bir davranışa imza attılar. Paranın düşürülmüş olduğunu düşünen çocuklar vakit kaybetmeden Zabıtaya giderek durumu anlattılar ve ardından sahibine verilmek üzere parayı tutanakla zabıta ekiplerine verdiler.

Zabıta ekiplerince tutanakla kayıt altına alınan para anons edildi. Sahibin Zabıta ekiplerinden teslim alması bekleniyor.

Çocukların bu davranışını takdire şayan bulan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Güzel ahlakı öğrenmiş ve aileleri tarafından güzel yetiştirilmiş çocuklarımızı ve ailelerini tebrik ediyorum. Bu zihniyette gençlere her zaman insanlığın ihtiyacı olacaktır. Küçük yaşlarına rağmen yüce gönüllülükleriyle kalplerimize taht kuran minikler, herkese örnek olacak bir davranış sergilediler.” Şeklinde konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.