Trabzon TV

Trabzonlu Muhtar Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu başkanlığına seçildi

BÖLGESEL

Trabzon Muhtarlar federasyonu başkanı olan Aynı zamanda Türkiye muhtarlar konfederasyon başkan vekili de olan Aktürk bugün Ankara da gercekleşen 3. Türkiye Muhtarlar Konfedarasyonu genel kurulunda genel başkan seçildi.

Trabzon Muhtarlar federasyonu başkanı olan Aynı zamanda Türkiye muhtarlar konfederasyon başkan vekili de olan Aktürk bugün Ankara da gercekleşen 3. Türkiye Muhtarlar Konfedarasyonu genel kurulunda genel başkan seçildi.Konfedarasyon genel kuruluna Trabzon Miletvekilleri Salih Cora , Muhammmet BALTA, Adnan Günnar ,Ak Parti Trabzon eski Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu , Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç,Trabzon Büyükşehir belediyesi genel sekreter yardımcısı Mustafa Akkkaya Ak parti il başkanı Haydar Revi,,Ortahisar Ak Parti İlçe Başkanı Temel Altunbaş, Ortahisar ziraat odası başkanı Mustafa Bekar katıldı.

Trabzon Muhtarlar Konfedarasyon başkanlığı genel kuruluna tek liste ile giren genel başkan adayı Bekir Aktürk büyük çoğunluğun oyunu alarak Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu genel başkanı seçildi.

Genel kurul öncesinde Trabzon Milletvekileri ve bürokratlarınında ve trabzon muhtarlar federasyonu üyesi muhtarların büyük bir destegini arakasına alarak Genel kurula tek aday olarak giren Aktürk2ün Trabzon adına son derece sevindirici bir sonuçla genel başkan olması Tüm Muhtarlar camiasında sevinç yaşattı. 

İŞ VE SPOR DÜNYASININDA ÖNCÜSÜ OLDU.

Trabzonlu Bekir Aktürk soğuksu Muhtarlığının yanısıra eski 1461 spor kulubu başkanlığı da yaptı. Lokma Tatlı adlı firmanında sahibi. Trabzon Muhtarlar federasyonu kurucusuda olan Bekir aktürk evli ve 3 çocuk sahibi


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.