Trabzon TV

Suna Hanım cafe'ye görkemli açılış

EKONOMİ

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde Suna Hanım cafe'ye iş hayatına merhaba dedi.

Suna Hanın Cafe kuranı kerim ve dualar eşliğinde açıldı.

Suna Hanım cafe işletme sahibi Suna Kurt vatandaşların gösterdiği ilgi ve alakadan çok memnun olduklarını belirtti. eş dost ve tanıdıklar büyük teveccüh gösterdi. Yoğun bir kalabalık var. herkese teşekkür ediyoruz. Bugün buraya açılışımıza gelenlerin bu ilgisini boşa çıkartmamak adına üzerimize düşen sorumluluğu fark ederek daha çok çalışacağız.” 

Biz burada kadınlar güç birliği yaparak işyerimizi açtık burada kavaltı, tatlı çeşitlerimiz ve yöresel yemeklerimiz hatta burdan söyleyeyim kradenizin Trabzon'un olmazsa olması lahana çorbasını gelen misafirlerimize sunacagız tamamı ev yapımı yemeklerimiz ve böreklerimizle hizmet vereceğiz buraya gelip yemeklerimizi tadanlar yöresel müziklerimizle huzur bulacaklar dedi

Ayrıca İşletme sahibi Suna Kurt işleri yoğunluğu ile katılamayan çiçek göndererek destek veren Ortahisar Belediye başkanı Ahmet Metin Genç'e, Ortahisar Belediye başkan Yardmcısı Selahattin Cebi'ye, Ticaret Sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu'na, Trabzon Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Metin KARA'ya ,Muhcuoğlu Mobilya'ya, Karasu Enerjiye tekrar teşekkür etti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.