Acara Özerk Cumhuriyeti Hükümet Başkanı Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti

Ticari ve ekonomik görüşmeler yapmak üzere Trabzon’a gelen Acara Özerk Cumhuriyeti Hükümet Başkanı Zurab Pataradze ve beraberindeki heyet Trabzon Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.

19 Kasım 2017 Pazar 15:29
Acara Özerk Cumhuriyeti Hükümet Başkanı  Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti

Acara Özerk Cumhuriyeti Hükümet Başkanı Zurab Pataradze yaptığı değerlendirmede “Karadeniz’in incisi Trabzon’da bulunmaktan memnunuz. Bölgeler arası ilişkilerin çok önemli olduğunu biliyoruz. Güçlü bölgeler, güçlü devletler demek. Bu görüşmelerin aramızdaki ilişkilere katkı sağlayacağını umut ediyoruz. Türkiye bizim strateji ortağımız ve her zaman uluslararası kuruluşlarda Gürcistan’ın toprak bütünlüğüne destek çıkıyor. Ayrıca NATO üyeliği konusunda bize ciddi destek sağlıyor. Ülkelerimiz arasında siyasi gelişmelerde çok iyi seviyede ve çok sayıda görüşmeler yapılıyor” dedi.

Acara ve Batum ile Trabzon’un ekonomik, sosyal ve kültürel açıdan birbirine yakın iki vilayet olduğunu ifade eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Seyfullah Kınalı ise ziyaretlerinden ötürü Acara heyetine teşekkür etti. Kınalı, Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları hakkında da Pataradze’yi bilgilendirdi.

Son Güncelleme: 19.11.2017 15:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.