Adil Karaismailoğlu’nun sahiplenmeye çalıştığı projeyi daha önce kendisinin iptal ettirdiği ortaya çıktı!

27 Nisan 2023 Perşembe 16:20
Adil Karaismailoğlu’nun sahiplenmeye çalıştığı projeyi daha önce kendisinin iptal ettirdiği ortaya çıktı!

Trabzon’dan milletvekili adayı gösterilen Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun sosyal medya hesabından “İBB’nin yapmadığı projeyi milletimiz için üstlendik yapıyoruz!” dediği Şile Yolu’ndaki U kavşağı 2018 yılında İBB Ulaşım, Çevre ve Teknoloji yatırımlarından sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı iken kendisinin iptal ettirdiği ortaya çıktı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Çekmeköy Taşdelen Mahallesi Şile Yolu Yenidoğan Kavşağı’nın temelini attı, inşaata başladı. Ulaştırma Bakanı Adil Karaismaioğlu, bu projenin hayata geçmesinin ardından bu kavşağın bir buçuk kilometre ilerisindeki U kavşağı kastederek sosyal medya hesabından “İBB’nin yapmadığı projeyi milletimiz için üstlendik, yapıyoruz. Yenidoğan Kavşağı’ndaki trafik çilesini bitiriyoruz. Temelini attık. Hayırlı olsun” şeklinde paylaşım yaptı.

Karayolları sorumluluk alanında olduğu öğrenilen U kavşağın, Karaismailoğlu tarafından 2018 yılında İBB Ulaşım, Çevre ve Teknoloji yatırımlarından sorumlu Genel Sekreter Yardımcılığı görevinde iken iptal ettirdiği ortaya çıktı.

2018 yılında U kavşağa gerek olmadığına karar veren Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun yaptığı paylaşım işin ana omurgası olan Çekmeköy Taşdelen Mahallesi Şile Yolu Yenidoğan Kavşağı’nı sahiplenmesi tepki topladı.

İSTANBUL BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYE İŞTE BU KAVŞAK PROJESİYLE TRAFİK SORUNUNU ÇÖZÜYOR

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.