AK Parti Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan; Kalp değil rekor kıracağız!

20 Şubat 2024 Salı 11:21
AK Parti Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan; Kalp değil rekor kıracağız!

AK Parti Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Çalmadık kapı gitmedik ev bırakmayan Başkan Koçhan, gittiği her yerde vatandaşlardan büyük teveccüh görüyor. Başar ve Güzelyayla Mahallelerinde ziyaretlerde bulunan Başkan Koçhan, vatandaşlardan gördüğü sevgi karşısında çok mutlu.

Yaptıklarının yapacaklarının teminatı olduğunu ifade eden Başkan Koçhan, “Yaptıklarımız Yapacaklarımızın teminatıdır. Biz bugüne kadar yaptık. Yapmaya devam edeceğiz. Gittiğimiz her yerde vatandaşlarımızın büyük sevgisi ile karşılaşıyoruz. Bu da bizleri oldukça memnun ediyor. Amacımız kalp değil rekor kırmak. Allah hamd olsun. Cumhurbaşkanımızı bu millet yine yüksek oyla seçti. 5 sene ülkemizin başında. Büyükşehir belediyemizi ilk defa Maçkalı bir başkanımız kazanacak. Belki de 60 sene sonra ilk defa kazanacak. Cumhurbaşkanımız AK Parti, Büyükşehir Belediyemiz AK Parti, İlçe Belediyemizin AK Parti. Bu Maçka’mızın için çok büyük bir fırsat. Bu yüzden tüm hemşerilerimizin büyük desteğini bekliyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.