AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, Türkiye Yeşilay Cemiyeti Trabzon Şubesini ziyaret etti.

Boz, “Gönül ister ki kimse bağımlı olmasın. Maalesef var. Sağlıklı nesiller için biz sonuna kadar mücadele edeceğiz.” açıklamalarında bulundu 

07 Haziran 2021 Pazartesi 13:04
AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, Türkiye Yeşilay Cemiyeti Trabzon Şubesini ziyaret etti.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, Türkiye Yeşilay Cemiyeti Trabzon Şubesini ziyaret etti. Türkiye Yeşilay Cemiyeti Doğu Karadeniz Bölge Başkanı Köksal Boz, Trabzon Şube Başkanı Işıl Demir Güner ve yönetim kurulu üyeleri ile sohbet eden Mumcu, ziyareti anısına, gönüllüsü olduğu Yeşilay’a üye oldu. Üye formunu Doğu Karadeniz Bölge Başkanı Köksal Boz ve Şube Başkanı Işıl Demir Güner ile birlikte doldurup imzalayan Mumcu, Yeşilay’ın çalışmalarını ve faaliyetlerini takdir ettiğini söyledi. 

MÜCADELE EDECEĞİZ 
Doğu Karadeniz Bölge Başkanı Köksal Boz, AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu’ya üyeliğinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Çalışmalarımızda siyasi partilerin desteğini de yanımızda hissetmek çok güzel. Hele de siyasetçiler sağlıkçı olunca Yeşilay çalışmalarımızda farkındalık oluşturup farklı çalışmalar yapabiliriz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’da bağımlılıkla mücadeleyi çok önemsiyor ve her platformda Yeşilay’ı destekliyor. Cumhurbaşkanımız ve genel merkezimizin katkıları ile Trabzon’umuza bağımlılara psikolojik destek vermek amacıyla Yeşilay Danışmanlık Merkezi’mizi faaliyete geçirdik. Kentte bir farkındalık oluşturduk. Şube Başkanımız Işıl Hanım ile bağımlılıkla mücadele konusunda yoğun çalışmalar yapıyoruz. Gönül ister ki kimse bağımlı olmasın. Maalesef var. Sağlıklı nesiller için biz sonuna kadar mücadele edeceğiz.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.