AK Parti Trabzon Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan'dan Yerel Yönetimlerde Kadın Gücü Vurgusu

24 Mayıs 2024 Cuma 14:50
AK Parti Trabzon Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan'dan Yerel Yönetimlerde Kadın Gücü Vurgusu

AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan Yerel Yönetimler ile ilgili son durumun değerlendirmesini yaptı.

ŞAPKAMIZI ÖNÜMÜZE KOYDUK
AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Yerel Yönetimler Birim Başkanı Melek Önal'ın programı ile İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan İlçe kadın kolları başkanları ile bir araya gelerek Yerel Seçimler sonrası artıları ve eksileri tartıp eksiklikleri gözden geçirdi. 

DAHA FAZLASI NASIL OLUR?
Yerel seçimler neticesi ile Belediye Meclis üyesi olan kadın kolları başkanı ve yöneticilerini kutlayan başkan Cihan; "Kadınların mecliste de söz sahibi olması, şehrimiz adına icraatta bulunması, ülkemiz adına yapılmış yatırımların en önemlisidir. Kadının özel bakışıyla bir şeylere yön verilmesinin meyvesini yarın evlatlarımız yiyecektir. Bir seçim serüvenini daha geçirdik. Eksikliklerimizi partimiz olarak tespit ettik. AK Parti için, seçim bittiği gün yeni seçim hazırlığı başladığını tüm teşkilatlarımız bilir. O nedenle var gücümüzle çalışacağız. Eksiklerimizi tamamlamakla yetinmeyip fazlasını yapacağımıza inanıyorum. Daha fazla kadın belediye başkanı, kadın vekil, kadın meclis üyesi nasıl çıkarırız bunların gayretinde olacağız" dedi.

Toplantıya katılan İlçe başkanları da Başkan Cihan ve ekibinin her koşulda yanlarında olduklarını ve bu birlikten kuvvet doğacağını dile getirdiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.