AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Mehmet Hakan Terzioğlu, Sizin ayakkabınız ile ezdiğiniz yer...

03 Nisan 2023 Pazartesi 09:36
AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Mehmet Hakan Terzioğlu, Sizin ayakkabınız ile ezdiğiniz yer...

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Mehmet Hakan Terzioğlu, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun geçtiğimiz günlerde seccadeye ayakkabıyla bastığı fotoğraf hakkında açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu’nun seccadeye basarak çektirdiği fotoğrafın İslam alemine bir hakaret olduğunu belirterek tepki gösteren Terzioğlu, “Müslüman bir ülkede, Cumhurbaşkanı adayı olan bir kişinin, İslam aleminin sembolü olan seccadeyi görmezden gelmesi kabul edilemez .Sizin ayakkabınız ile ezdiğiniz yer, biz Müslümanların abdestli ve en temiz haliyle namazda secde ederken alınlarımızı koyduğumuz seccademizdir. Bu aziz milletin ve Müslüman aleminin kutsalı olan seccadeyi görmezden gelme hakkınız yoktur. İçerisinde bulunduğumuz bu mübarek Ramazan ayında dinimizi reklam malzemesi yapmaya çalışarak aşağılamaya çalışanlara milletimiz gereken cevabı 14 Mayıs’ta en güzel şekilde verecektir.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.