Akçaabat Kart’la Akçaabatlılar Daha Avantajlı

28 Mart 2024 Perşembe 16:28
Akçaabat Kart’la Akçaabatlılar Daha Avantajlı

31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakının ortak adayı olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Akçaabat Belediye Başkanlığına yeniden aday gösterilen mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, yeni dönem projelerinden olan Akçaabat Kart’ın avantajlarını anlattı.

Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, yeni dönem projeleri kapsamında geliştirilen Akçaabat Kart’ın Akçaabatlıların şehirdeki birtakım hizmetlerden yararlanmasını kolaylaştıran elektronik kart sistemi olduğun belirterek Akçaabat Kart’ın detaylarından şu şekilde bahsetti; “Akçaabat’ın akıllı şehir statüsünde olması için gerekli teknolojik alt yapıların hazırlığı içerisindeyiz. Bu hazırlıkların içerisinde Akçaabat Kart uygulaması da mevcut. Akçaabat kart uygulamasının alt yapısını hazırladık. Bu kart, Akçaabat'ta yaşayan vatandaşlarımıza çeşitli hizmetlerden faydalanma imkanı sunacak. Akçaabat Kart, Akçaabat Belediyesi bünyesindeki otoparklarda, mevcut Ortamahalle Müzemizde ve yeni yapılacak Kent Müzemizde, Belediyeye ait tesislerde kullanılabilecek. Ayrıca sosyal belediyecilik anlayışıyla Akçaabat’ımızdaki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız da Akçaabat Kart’ın avantajlarından yararlanabilecek. Tüm bunlara ek olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız için Akçaabat Kart’a online TL yükleme yapılacak. Hemşehrilerimizin yaşamını kolaylaştırmayı amaçlayarak tasarladığımız Akçaabat Kart ile toplumumuzun refahı sağlamayı hedefliyoruz. Akçaabat’ımız ve Akçaabatlılarımız için en güzel olanın peşinden ilk günkü aşkla koşuyoruz. Bugüne kadar birlikte yaptık; birlikte başardık. Bugünden sonra da yine ve yeniden tüm hemşehrilerimle birlikte yapacağız; birlikte başaracağız. Bizim en büyük gücümüz, gönlü güzel Akçaabatlılarımızın desteğidir. Allah’ın izniyle Akçaabat’ımız için hep birlikte tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” Dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.