Akçaabat Spor Tesislerine Kavuşuyor

12 Mart 2021 Cuma 11:20
Akçaabat Spor Tesislerine Kavuşuyor

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Trabzon’a yapılacak olan 7 gençlik ve spor tesisleri yatırımlarını kapsayan protokol imza törenine katıldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı Merkez binasında gerçekleşen imza törenine, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta, Adnan Günnar, Bahar Ayvazoğlu, Salih Cora, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı A. Hüseyin Altıntepe ve ilçe belediye başkanları katıldı. Trabzon’a yapılacak olan 7 spor tesisi içerisinde Akçaabat’a “Kapalı Spor Salonu”, “Yüzme Havuzu”, “Gençlik Merkezi” “Stadyum” ve “Spor Lisesi” kazandırılıyor.

2019 yılı Mahalli İdareler genel seçimleri öncesinde vadettiği projeleri hayata geçirmenin haklı gururunu yaşadığını ifade ederek konu ile ilgili değerlendirme yapan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim “Seçim öncesinde vaat ettiğimiz projeler vardı. Projelerimizi hayata geçirmek ve İlçemize yatırımları kazandırmak için her fırsatta Ankara’da ilgili Bakanlıklarımızı, kurum ve kuruluşlarımızı ziyaret ediyoruz. Ankara’dan da aldığımız destekler sayesinde projelerimizi etap etap hayata geçiriyoruz. Halkımıza sporu, sanatı ve festivalleriyle canlı bir kent yaşamı sunmak için gece gündüz çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şehrimizde spor yapan, sporu seven, sporcuyu destekleyen geleceğimizin teminatı olan genç nesillerin yetişmesi için “kapalı yüzme havuzunu” , “kapalı spor salonunu”, “gençlik merkezini”, “stadyumu” ve “spor lisesini” İlçemize kazandırıyoruz. Tesis yatırımlarımızla şehrimizi spor turizminde de Ülkemizin gözbebeği haline getiriyoruz. Tesisleşme hamlesiyle İlçemiz uluslararası spor organizasyonlarına ev sahipliği yapacak hale gelecek. Biz, spor herkes içindir ilkesine gönülden inanıyoruz. Bu anlayışla, sportif imkânları herkes için ulaşılabilir hale getirmenin gayreti içindeyiz. İmzalanan protokol sonrasında İlçemize kazandırılacak olan “kapalı yüzme havuzunu” , “kapalı spor salonunu”, “gençlik merkezinin”, “stadyumun” ve “ spor lisesinin” başta İlçemize, İlimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu tesislerin İlçemize kazandırılması hususunda bizlerden desteklerini esirgemeyen başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyp Erdoğan olmak üzere, Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Trabzon Milletvekillerimiz Muahmmet Balta’ya, Adnan Günnar’a, Bahar Ayvazoğlu’na, Salih Cora’ya ve emeği geçenlere şahsım ve ilçem adına şükranlarımı sunuyorum.” Dedi.

Son Güncelleme: 12.03.2021 11:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.