Akçaabat Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hikmet Eyüpoğlu; meyveciliğin artırılması için çalışıyoruz

03 Nisan 2024 Çarşamba 09:44
Akçaabat Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hikmet Eyüpoğlu; meyveciliğin artırılması için çalışıyoruz

Akçaabat Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hikmet Eyüpoğlu , Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü bünyesinde yer alan Trabzon Orman Fidanlık Müdürlüğüne ziyarette bulundular. Akçaabat Ziraat Odası Genel Sekreteri Ziraat Mühendisi Veysel BAKİ ve Akçaabat Ziraat Odası Teknik Hizmetler Birimi Ziraat Yüksek Mühendisi Mehmet Yaşar Özdemir’de ziyarete eşlik ettiler.

 Eyüpoğlu şu açıklamada bulundu “her zaman Akçaabat’lı üreticilerimizin refah seviyelerinin yükseltilmesi ve bölgemizde meyveciliğin artırılması için ilgili kurumlarla işbirliği içinde olmaya gayret ediyoruz. Daha önce de Akçaabat İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, Akçaabat Belediye Başkanlığı ve Trabzon Orman Fidanlık Müdürlüğü işbirliği ile birçok projeyi hayata geçirdik.

Bu kapsamda kamu kurumlarına ziyaretlerimiz devam ediyor. Bu ziyarette Trabzon Orman Fidanlık Müdürü Savaş Ayvaz ile iki kurum arasında ilçemize ne gibi projeler kazandırabiliriz konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Meyve fidanı , orman ağacı fidanı dağıtımı gibi konularda çalışma yapacaklarını, kendi kurumları ile yapılabilecek her konuda yardımcı olacaklarını belirttiler. Misafirperverliği için değerli müdürümüz Savaş Ayvaz'a çok teşekkür ederiz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.