Akçaabat’ta Futbol Turnuvası Devam Ediyor

17 Nisan 2024 Çarşamba 16:52
Akçaabat’ta Futbol Turnuvası Devam Ediyor

Akçaabat Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı vesilesiyle düzenlenen futbol turnuvası devam ediyor.

23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk bayramı vesilesiyle Akçaabat Belediyesi tarafından ilçedeki ilkokullar arasında düzenlenen futbol turnuvasına 14 okul 140 minik sporcu katılım sağlıyor. Akçaabat Mevlüt Selami Yardım Ortaokulu futbol sahasında devam eden turnuvaya sporcuların yansıra veliler ve halk da yoğun ilgi gösteriyor.

Turnuva ile ilgili düşüncelerini ifade eden Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim “ Dünyada çocuklara bayram hediye eden ve çocuk bayramı kutlayan tek millet biziz. Çocuklara ve gençlere değer veren onların önemini bilen aziz Türk Milletinin yöneticileri olarak bizler çocuklarımızı geleceğe hazırlamamız gerekiyor. Yarının yöneticileri bugünün gençleri ve çocukları olacaktır. Bu bilinçle çocuklarımızın her alanda donanımlı bireyler olarak yetişmeleri için elimizden geldiğince programlar düzenliyor faaliyetler hayata geçiriyoruz. 23 Nisanı kutlayacak olduğumuz bu günlerde de çocuklarımızın katkılılarıyla futbol turnuvası organize ediyoruz. İlçemizdeki merkez kırsal ayırt etmeksizin bütün ilkokullarımızın katılımıyla turnuvamızı başlattık ve müsabakalar devam ediyor. 14 okul ve 140 minik sporcumuzun katılımlarıyla turnuvamız devam ediyor. Çocuklarımız bu vesileyle hem eğleniyor hem de spor yapıyorlar ve sağlıklı bireyler olarak yetişiyorlar. Aileleri ve vatandaşlarımız da turnuvamıza yoğun ilgi gösteriyor. Bu vesileyle şimdiden tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk bayramını kutluyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.