BAŞKAN GENÇ’TEN 9. ŞAMPİYONLUK SÖZLERİ

11 Mayıs 2024 Cumartesi 15:50
BAŞKAN GENÇ’TEN 9. ŞAMPİYONLUK SÖZLERİ

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzonspor'un 56. Olağan Genel Kurul Toplantısı'na katıldı. Kulübün her daim destekçisi olduğunu söyleyen Başkan Genç, gelecek sezon için 9. şampiyonluk vurgusu yaptı

Trabzonspor'da 56. Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi. Kadir Özcan Gençlik Geliştirme Merkezi Nizamettin Algan Salonu'nda yapılan toplantıya iştirak eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Genç, konuşmasına Trabzonspor’un tarihindeki başarılarda imzası olan ve yakın zamanda vefat eden Mehmet Ali Yılmaz, Cafer Hazaroğlu ve Alaettin Ahıskalıoğlu’nu anarak başladı. Başkan Genç, “Hepsi bu güzide kulübe hizmet etmiş, iz bırakmış, gayret göstermiş ve kulübümüzün geldiği aşamada emek vermiş, kıymetli değerlerimizmizdir. Mekanları cennet olsun” dedi.

KARTAL ARAZİSİ GÜÇ KATACAK
Yerel yönetimler olarak kulübün her zaman destekçisi olduklarını ifade eden Başkan Genç, “Kulübümüzün  sahiplenilmesi adına bu genel kurulları önemsiyorum. Yönetim kurulumuzun çalışmalarında hakikaten Ertuğrul Doğan başkanımız ve kıymetli yönetimimizin bütün gücüyle gayretiyle çalıştığına şahidiz. Bir taraftan ekonomik konudaki mücadelelerini veriyorlar, diğer taraftan da sportif başarı noktasında büyük bir gayreti ortaya koyuyorlar. Biz de Trabzon’umuzda yerel yönetimler olarak bu konuda bütün gücümüzle kulübümüze olan desteğimizi vermeye devam edeceğiz. Bunlardan bir tanesi ve en önemlisi de kısa zamanda ekonomik yönden kulübümüzün rahatlamasına vesile olacak ‘Kartal Arazisi’ diye bildiğimiz Cumhurbaşkanımızın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı iken Trabzonspor’umuza verdiği yerdir. Bu konuda hem kulüp başkanımız, değerli yöneticilerimiz ve asbaşkanımızla ciddi bir çalışma içerisindeyiz” diye konuştu.  

9. ŞAMPİYONLUĞA OYNAYACAĞIZ
Başkan Genç, sözlerini şöyle tamamladı: "Sürecin hızlandırılması bakımından Çevre ve Şehircilik Bakanımızı bizzat ziyaret ettik. Takip ediyoruz, inşallah en kısa zamanda neticelenir. Kulübümüzün ekonomisi noktasında ciddi bir kazanç olur. Hem İstanbul'da hem de Trabzon’da kulübümüzün projeleri, Trabzonspor Köyü ve Trabzonspor Koleji noktasında bizlerde  arazi tahsisi konusundaki çabalarımızı sürdürüp inşallah nihayetlendireceğiz. Trabzonspor’umuzun hem kurumsallığına hem geleceğine dair olmak üzere de bu çalışmaları sürdüreceğiz. Bu sezon iki tane güzel hedef var. İkisinin de finalindeyiz. İnşallah bu sene ligi üçüncü bitirip Türkiye Kupası'nı alırız. Yapılacak katkı ve  transferlerle de seneye inşallah 9. şampiyonluğumuza oynarız.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.