Başkan Genç’ten istifa eden meclis üyelerine jest!

05 Aralık 2023 Salı 16:08
Başkan Genç’ten istifa eden meclis üyelerine jest!

Ortahisar Belediyesi’nin Aralık ayının ikinci meclis toplantısı Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, yönetiminde gerçekleştirildi.

TEŞEKKÜR PLAKETİ TAKDİM ETTİ

Meclis toplantısından önce meclis üyeliğinden istifa eden CHP Meclis üyesi Oktay Söğüt ile MHP Meclis üyesi Abdurrahman Kınalı’ya teşekkür plaketi verildi. Başkan Genç, Oktay Söğüt ile Abdurrahman Kınalı’yı meclis kürsüsünün önüne çağırarak, “Bugüne kadar yaptığınızdan hizmetlerden, vermiş olduğunuz katkılardan dolayı sizlere Ortahisar Belediyesi adına teşekkür ediyorum.” dedi ve plaket takdim etti.

KADINLARA ÇİÇEK TAKDİM ETTİ

Başkan Genç, 5 Aralık kadınlara seçme ve seçilme hakkı verilmesiyle (5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü) dolayısıyla meclisin kadın üyelerine, kadın birim müdürlerine, kadın gazetecilere ve kadın belediye personeline de çiçek takdim ederek, onları tebrik etti. Genç, konuyla ilgili şunları aktardı: “Bugün 5 Aralık seçme ve seçilme hakkının kadınlarımıza verildiği günün yıldönümü. Dünyada muasır medeniyetler olarak tanımlanan ülkelerin de bile olmayan ama ülkemizde cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kadınımızın toplumun önüne çıkması ve yöneten pozisyonda olabilmesi adına kadınlarımıza seçme ve seçilme hakkını tanıması nedeniyle biz de burada evvel emirde kıymetli kadın meclis üyelerimize ve kadın müdürlerimize birer çiçek takdim edeceğiz.”

Genç, ayrıca ‘5 Aralık Dünya Mühendisler Günü’ dolayısıyla mühendis meclis üyelerini tebrik ederek, günlerini kutladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.