BAŞKAN GENÇ’TEN METE GAZOZ’A TELEFON TEBRİĞİ

17 Mayıs 2024 Cuma 14:11
BAŞKAN GENÇ’TEN METE GAZOZ’A TELEFON TEBRİĞİ

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Açık Hava Avrupa Okçuluk Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Mete Gazoz'u telefonla arayarak tebrik etti.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Almanya'da düzenlenen Açık Hava Avrupa Okçuluk Şampiyonası'nda birinci olarak koleksiyonuna bir altın madalya daha ekleyen milli okçu Mete Gazoz'u telefonla arayarak başarısını kutladı. Başkan Genç, “Seninle bir kez daha gurur duyduk. Hemşehrimiz olarak da ayrıca gurur duyuyoruz. Koleksiyonu tamamladın. Dünyada teksin. Hem önceki başarıların için hem de bundan sonraki süreçteki başarıların için şimdiden tebrik ediyorum. Millet olarak gururumuz oldun. Büyük bir gururla gözlerinden öpüyorum. Allah yolunu açık etsin inşallah. Bir sonraki dönüşünde de şehrimize bekleriz. Milli gururumuzu, şehrimizde hemşehrilerimizle beraber buluşturma sevincini yaşarız” diye konuştu. 

DESTEKLERİNİZ BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ
Mete Gazoz ise Başkan Genç’e telefon tebriğinden dolayı teşekkür ederek, “Ülkeme altın madalya kazandırmanın mutluluğu ve gururunu yaşıyorum. Bu başarıyı, beni destekleyen herkese ve ülkemize armağan ediyorum. Destekleriniz benim için çok önemli ve motive edici. İnşallah bundan sonraki şampiyonalarda da aynı başarıyı tekrarlayarak sizleri gururlandırmaya devam edeceğim” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.