Başkan Gümrükçüoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaca’yı ağırladı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karaca, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu makamında ziyaret etti.

07 Aralık 2017 Perşembe 11:38
Başkan Gümrükçüoğlu, AK Parti Genel  Başkan Yardımcısı Karaca’yı ağırladı

Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanarak hizmete açılan Meydan Parkı II. etap kentsel yenileme alanını Karaca’ya gezdiren Gümrükçüoğlu, alanda yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu. Gümrükçüoğlu ayrıca tarihi Belediye binası balkonunun “Millet Balkonu” olarak düzenlemesi hakkında da Karaca’yı bilgilendirdi. İkili, alanda bulunan ve Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilen İskenderpaşa’nın kabrini de ziyaret etti.

İncelemelerinin ardından Karaca’yı makamında ağırlayan Gümrükçüoğlu, Trabzon’un talepleri iletti. Karaca ise yapılan çalışmalardan ötürü Başkan Gümrükçüoğlu’nu tebrik ederken başarılarının devamını temenni etti. Ziyarette AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, TTSO Meclis Başkanı Şadan Eren ve TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu da hazır bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.