Başkan Koçhan’dan kritik temaslar

09 Mayıs 2024 Perşembe 11:22
Başkan Koçhan’dan  kritik temaslar

Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, AK Parti Maçka İlçe Başkanı Turgay Çoban ile birlikte Ankara’da temaslarda bulundu. Başkan Koçhhan, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Enis Eminoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Adil Karaismailoğlu, Yılmaz Büyükaydın ve Vehbi Koç’u ziyaret etti.  
Ziyaretin ardından açıklama yapan Başkan Koçhan, “Ankara’da çok önemli temaslarda bulunduk. İlçemizde kazandıracağımız, Şehit Eren Bülbül Gençlik ve Kadın Yaşam Merkezi için Gençlik ve Spor Bakan Yardımcımız Enis Eminoğlu ile görüştük. Ardından milletvekillerimizi ziyaret ederek, çalışmalarımız hakkında bilgiler aktardık. Vekillerimizin Maçka’mız için yapacağımız çalışmalar için desteklerini istedik. Kısa sürede çalışmalarımıza başlayacağız. Ben Maçka’mıza destekleri için özellikle Milletvekillerimiz Sayın Adil Karaismailoğlu, Sayın Yılmaz Büyükaydın ve Sayın Vehbi Koç’a ilçem adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 09.05.2024 12:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.