Başkan Kuru; Fransa tarihine bir yenisini

31 Mart 2023 Cuma 15:34
Başkan Kuru; Fransa tarihine bir yenisini

Trabzon TÜRKAV Başkanı Kenan Kuru, Fransa Parlamentosu pkk/ypg li teröristleri ağırlaması nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı.

Fransa, Türkiye’nin karşı karşıya olduğu terörün alçaklıklarına dünyanın önünde destek vererek terörle kucakmış görüntüsünü bir kez daha ortaya koyduğunu söyleyen Trabzon TÜRKAV Başkanı Kenan Kuru, Buradan soruyoruz? Fransa, parlamentosunda PKK/YPG teröristlerini ağırlayarak teröre destek vermesi terörle artık sahada olduğunu dünyaya bir kez daha gösterdiği halde, NATO neden sessizdir?

FRANSA TARİHİNE BİR YENİSİNİ EKLEMİŞTİR.

Türkiye büyük ve önemli bir ülkedir. Dünya tarihinde de önemli roller üstlenmiştir. Ve mazlum topluluklara da umut kaynağı olmuştur. Türkiye’ de yaşayan herkes eşittir. Ancak, Ülkemizi tehdit edebilecek her oluşuma ciddiyetle önlemler alabilecek güce de sahiptir.

Parlamentosunda Pkk/ypg terörünü kucaklayarak ağırlayan Fransa’nın, tarihine bir leke daha eklenmiştir. Teröre şehit veren Kamu çalışanlarının temsili TÜRKAV olarak ifade etmekteyiz ki; Türk milletinin ve devletinin başına bela olan ve içeride teröre yakınlık duyan dışarıdaki destekçi olarak borazanlığı olmuştur. Fransa, tarihinde var olan bu gibi anlayışlarına bir yenisini eklemiştir.

Teröre şehit veren Kamu Çalışanlarının temsiliyle TÜRKAV, Ülkemizi tehdit edecek her oluşumla ciddiyetle önlemler alınmakta ve alınmaya devam edilmesinin gerekliliğini bir kez daha kamuoyuyla paylaşmaktayız. İçeride teröre, terör diyemeyenlere Fransa’nın son dönemde parlamentosunda gayri ciddi destekleri olarak inceden inceye hesaplayıp planladığı açıktır. Ancak, TÜRKAV olarak buradan ifade etmekteyiz ki; Türkiye’yi yalnızlaştırma çabaları dünde boşa çıkmıştır. Bu günde boşa çıkacaktır.

Fransa, hukukun ve insan haklarının üstünlüğüne samimiyetle inanmadığını dünyanın önünde basitçe sergileyerek Fransa’daki yangını, Türkiye’ ye taşımak isteyenlere ön ayak olmak değerlendirmesinden öteye geçmeyen basitliğiyle kendi çıkar hesapları peşinde olduğu görülmektedir.

Türkiye gibi, her açıdan dünyanın en stratejik bölgesinde olan, uluslararası rekabetin ve hesaplaşmanın zirve yaptığı devlet dışı terör örgütünü muhatap alan bir devletin temel ihtiyaçlarının başında her türlü hedefi göstermesidir.

Son Güncelleme: 31.03.2023 15:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.