Başkan Kuvvetli'den 'Netanyahu' benzetmesine açıklama.

İyi Parti İl Başkanı Azmi Kuvvetli, Genel Başkanımız Sayın Erdoğanın siyasi rakiplerine karşı yapmış olduğu baskı ve eleştirileri yüzünden Netanyahu'ya benzetti

19 Mayıs 2021 Çarşamba 14:11
Başkan Kuvvetli'den 'Netanyahu' benzetmesine açıklama.

İyi Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli Yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yerverdi. Genel Başkanımız Sn.Meral Akşener'in Ak Parti Genel Başkanı Sayın Erdoğanın siyasi rakiplerine karşı yapmış olduğu baskı ve eleştirileri yüzünden Netanyahu'ya benzettiğini bunun dışında ise asla bir kastının olmadığını belirtmek isterim.
Peki ; Bu sizin mantığınızla bakarsak 31 Mart Yerel Seçimlerinde "Pazar Günü Sisi mi diyecez yoksa Binali Yıldırım mı diyecez" diyerek kendi adayına oy vermeyen vatandaşını "Katil, Diktatör,Darbeci" bir zihniyetle eşdeğer de gören Ak Parti Genelbaşkanı'nı nereye koyacaz!? 

NETENYAHU BİR KATİLDİR.

Genel Başkanımız bu yönünü Sayın Erdoğan'a  benzetmesi gibi bir düşüncesi asla yoktur.AK Parti yöneticilerinin bunun üzerinden algı yaratarak Genel Başkanımıza yaptıkları hakaretlerden dolayı kendilerini kınıyor ve hakaretlerini misli ile iade ediyorum.Terörle mücadele konusunda Hükümetin mücadelesini takdirle karşıladığımızı ancak bunun aksini iddia eden kirli zihniyetli siyasiler yalancıdır, alçaktır, şerefsizdir.Çözüm süreci adı altında terörislere göz yuman,onların güçlenmesine sebep olan Ak parti kadroları bizim teröre ve teröristlere bakışımızı sorgulayamaz. Onlar zamanında çözülmenin mimarı olarak tarihe geçtiklerini gizleyemezler. Bu tür sebeplerle Türkiyenin gündemini değiştirmeye yönelik yaratılmak istenen algının toplumda karşılığı yoktur. Siz,mafya babaları ile olan kirli ilişkilerinizin zamanında koruma tahsis ettiğiniz,seçimlerde mitingler düzenleyip size oy isteyen kişiler tarafından deşifre edilmesine cevap verin. İktidarınızın 19.Yılında açlığa sefalete yoksulluğa mahkum ettiğiniz millete cevap verin. Salgında ölüm ve vaka sayısında dünya lideri nasıl olduğumuzu anlatın. Aşı konusundaki beceriksizliğinizden dolayı ölüme terkettiğiniz milletimize cevap verin.

Son Güncelleme: 19.05.2021 14:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.