Bölge turizmine 30 nitelikli eleman yetiştirildi

Doğu Karadeniz Sağlık Turizmi Derneği tarafından turizm sektörüne nitelikli eleman kazandırılması amacıyla uygulanan DOKASAT Turizm Akademisi ile Gençler 2023 Türkiyesine Koşuyor projesinin kapanış toplantısı Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapıldı.

07 Kasım 2017 Salı 12:41
Bölge turizmine 30 nitelikli eleman yetiştirildi

DOKASAT Başkanı Mustafa Yılmaz, proje kapsamında yaklaşık 30 kişiye 2 ay boyunca gastronomi, turizm, acentecilik, İngilizce, liderlik, ön büro ve girişimcilik dersleri verildiğini belirterek, “Projemize katılan genç kardeşlerimizin turizme yönelik işletmeler açarak Trabzon’un kalkınmasına çok büyük katkılar sağlayacağına inancım tamdır. Trabzon adına özellikle turizm anlamında yatırımcıların getirilmesi ve büyük projelerin hayata geçirilmesi konusunda büyük başarılara imza atan TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu’na ve ekip arkadaşlarına teşekkür ediyorum” dedi.

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu ise, kursiyerlerin yeni işyerleri açarak Trabzon ve bölge turizmine çok büyük katkılar sağlayacağına inandığını, oda olarak her zaman turizmin geliştirilmesine yönelik çalışmaların yanında olduklarını vurguladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.