Bu Seçim Trabzon’un Tarihine Geçecek

28 Nisan 2023 Cuma 10:43
Bu Seçim Trabzon’un Tarihine Geçecek

Büyük Birlik Partisi Milletvekili adayları el ele verip seferberlik ilan ederek büyük bir titizlikle 14 Mayıs'a hazırlanıyor. Büyük Birlik Partisi Milletvekili adayları bu seçim sonuçlarıyla tarihe geçmek istiyorlar. Büyük Birlik Partisi Milletvekili Oktay Acar; Büyük Birlik Partisi il, ilçe ve millet vekili adaylarıyla mükemmel bir birliktelikle ve üstün bir performansla hazırlandığımız bu tarihi bir seçimle şehrimizdeki kalıplaşmış, kısalık hesapların altüst olacağı bir seçim olacağını iddia etti. 
Trabzon milletvekili adayı iş adamı Oktay Acar Of ilçesinde esnaf ziyaret etti. Pazarcı esnafıyla birebir ilgilenerek onlarla sohbet ederek onları dinledi. Trabzon milletvekili adayı Oktay Acar, Of ziyareti sonrası bir değerlendirme yaptı. Milletvekili adayı Acar: "Seçim çalışmalarına başladıktan sonra bugüne kadar yaklaşık ekiplerimizle birlikte beş yüz bin kişiye dokunduklarını belirterek vatandaşımız güçlü bir meclis ve dirayetli bir Cumhurbaşkanı istiyor. Gezdiğimiz yerlerde her kesimden ve her yaştan erkek ve bayanla bire bir iletişime geçiyoruz. Partimizin vekil adaylarıyla birlikte yaptığımız değerlendirmede gördüğümüz odur ki; dinlediğimiz, sohbet ettiğimiz kişilerin ekseriyeti bu seçim çok farklı bir seçim olacak. İkinci yüz yılda ülkemiz de Trabzon olarak güçlü bir ses getirmek istiyoruz. Ülkemizin gelişim ve atılım hızının Trabzon olarak bir tık üstünde olmak istiyoruz. Bunun gerçekleşeceğine herkes emin olabilirler."  
Cumhurun Gücü Birliğin Gücüdür


Trabzon Büyük Birlik Partisi milletvekili adayı iş adamı Oktay Acar "Cumhur ittifakının 2023 vizyona ve gelecek yüzyılda da ülkeyi yönetmesi yönünde büyük bir teveccühün olduğunu gördük görüyoruz şahidiz. Seçmenlerimiz ve vatandaşlarımız özellikle seçim Barajı'nın kaldırılmış olmasından dolayı partimize önemli bir teveccüh göstermektedir. Bunu sahada çok rahatlıkla her gün defalarca görüyoruz ve şahit oluyoruz. Ziyaret ettiğimiz ve sohbet ettiğimiz vatandaşlar bizlere ittifakta olmamız hasebiyle milletvekilliği noktasında bu seçimin farklı olacağını ve alışılagelmiş seçim hesaplarının tutmayacağını ifade ediyor. Milletimiz ülkemizin kırk yıldır terörden neler çektiğini ve bitmek üzere olan terörün yeniden bu milletin başına bela edilmek istendiğinin çok açık ve net gördüğünü belirterek herkes ve her kesim bu tehlikeyi görerek sandığın başına gidecek. Bu öngörüde barajın olmadığı bu seçim meclise Trabzon’dan milletvekili göndermeyle sonuçlanacaktır. Biz bundan eminiz, Vatandaşımızda emin olsun" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.