Büyük Birlik Partisi milletvekili adayı Oktay Acar, Milletvekili çıkarabilmek için tüm teşkilatları seferber ediyororuz.

24 Nisan 2023 Pazartesi 16:43
Büyük Birlik Partisi milletvekili adayı Oktay Acar, Milletvekili çıkarabilmek için tüm teşkilatları seferber ediyororuz.

Büyük Birlik Partisi baraj sorunu olmayan bu seçimde Trabzon'dan vekili çıkarabilmek için tüm teşkilatları seferber ediyor. İl başkanlığından yapılan açıklamada seçimlere 20 günden az bir zaman kaldı. Biz Büyük Birlik Partisi olarak milletvekili adaylarımız tüm teşkilatlarımız kadın kollarımız ve gençlik kollarımızla birlikte Trabzon'a ilmik ilmik okuyoruz denildi. Bugünkü çalışmalar kapsamında Trabzon Şehit ve Gazi Yakınları Derneğini ziyaret ederek başladık. Beşirli sahilde vatandaşlarımızla birebir sohbet etme imkanımız oldu. Sonrasında Trabzon Bayburtlular Derneği'ni ziyaret ettik. Ziyaretle ilgili olarak Birlik Partisi Trabzon milletvekili adayı Oktay Acar Trabzon Bayburtlular Derneği Başkanı Sadettin Oktay'ı ziyaret etti . Ziyarette Bayburtlular Derneği yönetim kurulu üyeleri Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Mehmet Aydın ve il yöneticileri de hazır bulundu. Ziyaret sonrası Bayburtlular Derneği Başkanı Sadettin Oktay Bayburt nasıl bizim memleketimizse Trabzon'da bizim memleketimiz dir aynı coğrafyayı aynı kaderi paylaşıyoruz. Ayrıca bugünkü ziyaretten çok memnun olduklarını belirtti.
Büyük Birlik Partisi milletvekili adayı Oktay Acar'da "Kadim şehir Trabzonumuzu sadece kendi sınırlarından ibaret olarak görmek yanlıştır. Giresun, Gümüşhane, Bayburt ve  Rize ile birlikte değerlendirmek gerekir. Hani eskilerimizin bir sözü vardır 'Komşu komşunun külüne muhtaçtır' diye biz de Trabzon'a yapılan ve yapılması düşünülen projeleri yatırımları komşu illerimiz ile birlikte değerlendirmek durumundayız. Bu ziyaret vesilesiyle değerli başkanımızda bilgi alışverişinde bulunduk kendilerine teşekkür eder ve çalışmalarında başarılar dileriz" dedi.

Son Güncelleme: 24.04.2023 16:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.