Büyük Birlik Partisi Trabzon Milletvekili adayı Oktay Acar, “Bize Birlik Yetmez, Büyük Birlik Lazım”

29 Nisan 2023 Cumartesi 11:47
Büyük Birlik Partisi Trabzon Milletvekili adayı Oktay Acar, “Bize Birlik Yetmez, Büyük Birlik Lazım”

Büyük Birlik Partisi (BBP) Trabzon Milletvekili adayı Oktay Acar, “Bize Birlik Yetmez, Büyük Birlik Lazım” diyerek çalışmalarına durmaksızın devam ediyor.
Acar; 'Savunduğumuz değerler Türkiye'nin geleceğidir! Geleceğine sahip çık Trabzon''
  
Büyük Birlik Partisi Trabzon İl Teşkilatı Milletvekili adayları ile birlikte seçim çalışmalarını altı vekil adayı ve bütün teşkilatlarıyla birlikte sürdürüyor.
Büyük Birlik Partisi (BBP) Trabzon Milletvekili adayı Oktay Acar,  14 Mayıs Genel ve Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları çerçevesinde Köprübaşı, Hayrat ve Maçka ilçelerinde çalışmalarını sürdürdü.
Milletvekili adayı Acar, ziyaretlerde, ‘’Seçim çalışmalarımızdaki hedefimiz, Cumhurbaşkanımızın kazanması ve kadim şehir Trabzon’dan milletvekilleri çıkartarak kentimiz insanının sesi olmak’’ dedi.
BBP Milletvekili adayı Acar; “Savunduğumuz değerler Türkiye'nin geleceğidir. Terörü destekleyen ve sözcülüğünü yapanların hiç bir zaman yanında olmadık olmayacağız" dedi.
Acar yaptığı konuşmasında; ”Önümüzde tarihi bir seçim var. Ya milli savunma sanayimize devamı ya da ithal edilecek savunma gücünü oylayacağız. Ülkemizin güney doğusun da terörün yeniden başlaması ve mavi vatan gibi kazanımların kaybedilmesi söz konusudur.  Bizler inanıyoruz ki Türk Milleti en doğru kararı verecektir. Bir kez daha Cumhur İttifakı diyecektir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ilk turda sizlerin oyları ile seçilecektir. Büyük Birlik Partisi de grup kurarak Gazi Meclisimiz de teslim edilecektir. Gayret bizden takdir Yüce Allah’ın” dedi.

“14 MAYIS'TA GELECEĞİNE SAHİP ÇIK TRABZON”

Büyük Birlik Partisi Trabzon Milletvekili adayı Oktay Acar; "Birlikte rahmet vardır, ayrılıkta azap, güçlük, sorunlar vardır. 14 Mayıs'ta Geleceğine sahip çık Trabzon. Cumhurbaşkanlığında Recep Tayyip Erdoğan, Milletvekilliği seçimlerinde de Büyük Birlik Partisine desteklerinizi bekliyoruz. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın" dedi.

“SEÇMENİMİZ OYUNUN KARŞILIĞINI ALACAK”

Büyük Birlik Partisi, 30 yıldır ilk kez barajsız bir seçime girecek. Dolayısıyla daha önce vatandaşlarımızın oy verirken tereddüt ettiği, “Baraj var, size oy versek bile oyumuz boşa gider” tarzı ortada yok. Büyük Birlik Partisi, bu seçimde seçmenimiz oyunun karşılığını alacak. Verdiğiniz o değerli oylarla Muhsin’ce bir duruş meclis taşınış olacaktır.

 BİZE VERECEĞİNİZ HİÇ BİR OY BOŞA GİTMEYECEKTİR

Trabzon seçmenlere seslenen Büyük Birlik Partisi milletvekili adayı Oktay Acar, “Cumhur İttifakı çatısı altında 14 Mayıs seçimlerinde kendi ad ve amblemi ile seçimlere girecektir. Baraj sorunumuz yoktur. Başkanlık/Cumhurbaşkanlığı seçiminde Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, meclis/milletvekili seçiminde 30 yıllık maziye ve tecrübeye sahip Büyük Birlik Partisi'ne oy istiyoruz. Alacağımız her oy; hem partimize, hem de Cumhur İttifakı'mıza gidecektir. Bize vereceğiniz hiç bir oy bu açıdan boşa gitmeyecektir. Bu yüzden; müstakilen seçimlere girecek olan Büyük Birlik Partisi, hem Cumhur İttifakı tabanının seçmeninin, hem de diğer ittifak ve parti seçmenlerimizin, bilhassa alternatif arayan ve kararsız seçmenlerimizin değerli oyuna taliptir.
"Büyük Birlik Davamız, “Zulüm Azrail olsa hep Hakk’ı tutacağım, mukaddes davalarda ölüm bile güzeldir!” mısralarını haykırdıktan sonra şehit edilen liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun davasıdır. Bizlerde onun emanetiyiz" dedi.

Son Güncelleme: 29.04.2023 12:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.