Büyük Birlik Partisinin Trabzon milletvekili adayı Oktay Acar; Birliğin Sesi Mecliste Olacak

03 Mayıs 2023 Çarşamba 14:10
Büyük Birlik Partisinin Trabzon milletvekili adayı Oktay Acar; Birliğin Sesi Mecliste Olacak

"MECLİSTE BU ŞEHRİN GÜR SESİ OLACAĞIZ"
Büyük Birlik Partisinin Trabzon milletvekili adayı Oktay Acar Büyük Birlik Partisi'nin tarihinde Trabzon da ilk kez milletvekili çıkaracaklarını ve mecliste bu şehrin gür sesi olacaklarını iddia etti. Seçim çalışmaları boyunca Trabzon halkından büyük bir teveccüh gördüklerini ve tüm BBP ailesi olarak büyük bir motivasyonla çalıştıklarını ifade eden Acar; "Bundan önceki seçimlerden farklı olarak Cumhur ittifakıyla birlikte baraj sorunu olmadan seçimlere giriyoruz. Bu nedenle halkımız partimize gönül rahatlığıyla oylarını verecek. Halkımızın ilgisi bizlerin üzerine çok daha büyük bir sorumluluk yüklüyor. Her gün yüzlerce üye yapıyor ve yüzlerce kişiye rozet takıyoruz. Onların sevgisine layık olacağız." dedi.
 "BİZ BU ŞEHRİN EVLADIYIZ" 
Sahada genç siyasetçilere müthiş bir alaka olduğunu dile getiren Acar; "Milletimiz siyasette yeni yüzler, genç isimler görmek istiyor. Her şeyden önce kendisini mecliste güçlü bir şekilde temsil edecek, meclise gittiğinde halkını unutmayacak siyasetçileri tercih ediyor. Biz bu şehrin evladıyız. Burada doğduk, büyüdük ve ekmeğimizi bu şehirde kazanıyoruz. Millet kendinden bir adaya sahip çıkıyor. Meclise onların helal oylarıyla gidersek içlerinden biri olarak var gücümle hizmet etmeye, emirlerine amade olmaya devam edeceğim." diye konuştu. Büyük Birlik Partisi'nin Trabzon’da ciddi bir potansiyele sahip olduğunu kendisinin de çok çalışarak bütün milletvekili adaylarıyla sahada olup son güne kadar mücadele edeceklerini sözlerine ekleyen Acar; "Ben öyle inanıyorum ki kadirşinas Trabzon halkı Rahmetli liderimiz Türkiye sevdalısı ve partimizin kurucusu Muhsin Yazıcıoğlu'nun Trabzon’da emanetine sahip çıkacaktır." 
BİRLİĞİN SESİ MECLİSTE OLACAK
Büyük Birlik Partisinin Trabzon milletvekili adayı Oktay Acar; Trabzon bu ülkenin çimentosudur. Biz Şehit liderimizin yolundan gidenler olaraktan tamda, ülkemiz için tehdit ve tehlike oluşturan ne kadar örgüt varsa birleşmişken bizlerde Alperenler olarak Cumhur ittifakın da yer alarak mecliste bu şehrin gür sesi olmaya talibiz. Bu bir hayal değil ve emin olun çok yakındır" diyerek sözlerini tamamladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.