BÜYÜKŞEHİR MUHTEŞEM ŞÖLENE HAZIR

17 Mayıs 2024 Cuma 13:45
BÜYÜKŞEHİR MUHTEŞEM ŞÖLENE HAZIR

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle etkinlik düzenliyor. Gençlere verdiği sözü yerine getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, maddi yükünü sponsorların karşılayacağı muhteşem şölene herkesi davet etti.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, seçim öncesi katıldığı ‘Genç Olsun’ programında bir araya geldiği gençlere verdiği sözü yerine getiriyor. Trabzon Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı öncesi ‘Gençlik Şöleni’ düzenliyor. 18 Mayıs Cumartesi günü gerçekleşecek olan program, 16.30’da Maraş Caddesi’nden kortej yürüyüşü ile birlikte başlayacak. Ganita’da devam edecek etkinlik, Oğuzhan Koç ve Seren Uzun’un sahne alacağı konser ile sürecek. Muhteşem şölen, kolbastı ekibi, flayboard gösterisi, DJ performans ve Aslan Kar ışık gösterilerine de ev sahipliği yapacak. 

COŞKUYU BİRLİKTE YAŞAYALIM
Büyükşehir Belediyesi’nin yoğun bir sponsor çalışması ile kasasından tek kuruş çıkmadan yapacağı etkinlikle ilgili konuşan Başkan Genç, “Şehrimizdeki kültürel canlılığı ve sanatsal etkinlikleri daha da güçlendireceğiz. Geçtiğimiz seneden kalan güzel anıları, bu etkinliklerle yeniden yaşayacak ve şehrimizi daha da renklendireceğiz. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri, gençlerimize coşkuyla kutlayacakları unutulmaz bir deneyim sunacak. Bu etkinliklerle birlikte, Trabzon'un gençlik ruhunu ve milli bayram coşkusunu bir araya getirerek, gençlerin unutulmaz anlar yaşamalarını sağlayacağız. Gençlik ve Spor Bayramı coşkusunu Ganita'da birlikte yaşayalım” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.