CHP Belediye Başkan Adayı Musa Turan; Maçka'nın değerlerini geri getireceğiz

08 Şubat 2024 Perşembe 09:12
CHP Belediye Başkan Adayı Musa Turan; Maçka'nın değerlerini geri getireceğiz

CHP Belediye Başkan Adayı Musa Turan, saha çalışmalarına Armağan Mahallesi'nde devam etti. Vatandaşlara yapacakları projeleri ve Maçka'nın gelecekte bekleyen tehlikeleri anlattı.

"Aday olmamın sebebi Maçka'da artık değişim zamanının gelmiş olmasıdır. Bu değişimi birlikte yapabiliriz. İlk değiştireceğimiz şey, belediye başkanlık koltuğuna oturan kişilerin halktan kopuk ve halkı tanımayan yönetim sistemini değiştirmektir. Ben söylediğimi yapan bir kişiyim, koltuk sevdalısı değilim. Maçka belediye başkanlık koltuğunu halkın koltuğu olmaktan çıkarmışlardır. Ben o koltuğu yeniden halkın koltuğu yapmak için aday oldum. Bunun sözünü size veriyorum.

Armağan'ın sorunlarını belediye binasından çözemem, bunun çözümünü size danışarak çözebilirim. Sizden soracağım, çünkü buranın karını, yağmurunu, sisini siz yaşıyorsunuz. Bunları en iyi siz bilebilirsiniz. Maçka'da "60 proje, 70 proje" diyenler kaç tanesini gerçekleştirdiler? Biz size hayal satmayacağız, ne yapılıyorsa onu yapacağız.

40 tane proje hazırladık. Bu projeler, yapılmayacak projeler değildir. Biz başa geldiğimizde göreceksiniz Maçka'nın nasıl değiştiğini.

Maçka belediyesinde çalışacak kişiler her mahalleden eşit şekilde alınacaktır. Memur ya da özel kişiler alırken bunu gözetmeyebiliriz, ancak işçi alırken bu kuralı gözeteceğiz. Maçka belediyesi herkese iş imkanı sağlayamayabilir, ancak yatırımcıya destek sağlayarak iş imkanı yaratabiliriz.

Maçka'nın değerlerini geri getireceğiz

Maçka'ya turistler geliyor, Meryem Ana'yı gezip Maçka merkezine uğramadan geri gidiyorlar. Biz bunu Maçka'ya açacağımız müze ile değiştirmek istiyoruz. Sümela'dan alınan hazineleri Ankara'dan geri getirerek, belediyenin yanında bulunan halk eğitim merkezine açacağımız müze sayesinde turistlerin Maçka'ya gelmesini sağlayacağız. Bu sayede Maçka'daki esnafları da kalkındıracağız.

Maçka Hastanesi'ni kaybedebilir

Trabzon'a bir şehir hastanesi yapılıyor. Maçka'da bulunan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon hastanesini de şehir hastanesine taşımak istiyorlar. Uyarılarımıza rağmen Maçka Yüksek Okulu'nda da aynısı oldu, bin üç yüz kişilik okul üç yüz kişiye düşürüldü, Maçka'da bulunan İş Bankası kapandı gitti. Maçka'yı git gide köye çeviriyorlar.

Bu seçimi genel seçim mantığıyla değil, adaya göre seçmemiz gerekiyor. Ben bu seçimde seçilirsem Ankara'ya gitmeyeceğim, ya da belediyeyi kazandığımda CHP'ye hizmet etmeyeceğim. Ben Maçka'da kalıp Maçka'ya hizmet edeceğim. Ben sizden Musa Turan olarak oy istiyorum. İnşallah bana yetkiyi verirseniz, 5 yılda bir seçim için gelen değil, ara ara gelip sizin de görüşlerinizi alarak hizmetler yapmak istiyorum. Ben ve ekibim sizden bu görevi almak istiyoruz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.