CHP Maçka Belediye Başkan Adayı Musa Turan, neler yapacaklarını anlattı.

02 Şubat 2024 Cuma 12:53
CHP Maçka Belediye Başkan Adayı Musa Turan,  neler yapacaklarını anlattı.

CHP Maçka Belediye Başkan Adayı Musa Turan, Yazılıtaş, Kiremitli ve Çatak'a ziyaretlerde bulundu. Kahvehaneleri ve esnafı ziyaret ederek, seçildiği takdirde neler yapacaklarını anlattı.

Bu ziyaretinde "Belediye başkanı seçilen kişiler, koltuğa oturduklarında genellikle kendi çevrelerine ve yakınlarına hizmet etmeye başlarlar. Koltuğa oturanlar, onları oraya getirenleri unutur. Yazılıtaş'ın, Kiremitli'nin veya Çatak'ın sorunlarını çözmek için kaç kez geldiler? Biz bu düşünceyi belediyede değiştireceğiz.

100 yıllık Cumhuriyet tarihinin sadece dörtte biri kadar ülkeyi yönettiniz, ancak Maçka'ya ne yaptınız? Maçka'yı köye dönüştürdünüz. "Biz yaparız, biz ederiz" söylemlerinin hiçbir inandırıcılığı kalmamıştır.

Maçka Yüksek Okulu'nun bölümlerini kapattılar ve öğrenci sayısı 1.300'ten 300'e düştü. Biz daha önceden uyarmıştık, siyaseti bir kenara bırakıp bu sorunun çözümü için birlikte çalışalım dedik. Bu bölümlerin Maçka'da kapatılması, Maçka'ya zarar verir dedik. Bizi dinlemediler ve şu anda Maçka Yüksek Okulunda sadece 300 öğrenci var. Öğrencilerin Maçka'da esnafa ekonomik katkısı vardı, Maçka esnafının işleri neredeyse durma noktasına geldi.

Maçka'yı iyi bilen bir kişiyim. Maçka için en hazır aday ve ekibiz. Bana görev verirseniz, hangi partiye mensup olursa olsun, onların belediye başkanı olacağım.

Sizler beni iyi tanıyorsunuz, ancak eşleriniz, anneleriniz, kız kardeşleriniz bizi tanımıyor. Onlara bizi anlatarak, bu dönem belediye seçimlerinde Musa Turan'a oy verelim diyeceğiz." açıklamalarında bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.