CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Kaya: Evimiz Ortahisar Derdimiz Ortahisar

29 Mart 2024 Cuma 13:16
CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Kaya:  Evimiz Ortahisar Derdimiz Ortahisar

CHP Ortahisar Belediye Başkan adayı Ahmet Kaya, “Evimiz Ortahisar, derdimiz Ortahisar diyerek bu yola çıktık. Hangi partiden, hangi düşünceden olursa olsun Ortahisar’da yaşayan tüm vatandaşlarımızın oyuna talibiz; ayrım yapmaksızın her birine hizmete talibiz” dedi.

CHP Ortahisar Belediye Başkan adayı Ahmet Kaya yarın yapılacak yerel seçimler öncesi önemli mesajlar verdi. Parti rozetlerini çıkardıklarını, hizmet siyaseti yapacaklarını dile getiren Kaya, “Biz siyaset yapmak için değil, bu kadim kente, Ortahisar’ımıza; hangi partiden, hangi düşünceden olursa olsun her bir vatandaşımıza hizmet etme sevdasıyla yola çıktık. Aylardır sahadayız, kentimizi karış karış geziyoruz… Gördüğümüz manzara şu; biz bu seçimleri rahatlıkla kazanacağız. Her gittiğimiz yerde insanlarımızın büyük bir sevgi ve ilgisiyle karşılaşıyoruz. Bu sevgiye ve güvene layık olabilmek için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Hizmetlerimizle gönüllerde yer yapacağız, milletimizin hayır duasını alacağız. Bundan kıymetli hiçbir şey yok” diye konuştu.

ULAŞILABİLİR OLACAĞIZ

“Belediye başkanı ulaşılabilir olacak, vatandaşa duvar örmeyecek” diyen Kaya, “Belediye başkanı halkın içinde olacak, makamında oturup keyif yapmayacak. Bizi çay ocağında vatandaşla çay içerken göreceksiniz… Esnaf ziyaretinde göreceksiniz… Bu kentin sokaklarında göreceksiniz. Her ay düzenleyeceğimiz halk günleri ile vatandaşımızın derdini ilk ağızdan dinleyeceğiz. Kapısı açık, gönlü açık, ulaşılabilir bir belediye başkanı ve yöneticileri olarak kimin bir derdi varsa o derdi çözme gayreti içinde olacağız” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.