CHP Ortahisar Belediye Başkan adayı Ahmet Kaya, Hizmet Siyaseti Yapacağız

25 Mart 2024 Pazartesi 13:39
CHP Ortahisar Belediye Başkan adayı Ahmet Kaya, Hizmet Siyaseti Yapacağız

HİZMET SİYASETİ YAPACAĞIZ

CHP Ortahisar Belediye Başkan adayı Ahmet Kaya, “Parti rozetlerimizi çıkartarak bu yola çıktık. Hangi partiden, hangi düşünceden olursa olsun Ortahisar’da yaşayan bütün vatandaşlarımızın oyuna talibiz; ayrım yapmaksızın her birine hizmete talibiz” dedi.

CHP Ortahisar Belediye Başkan adayı Ahmet Kaya, 31 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kala çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Beraberindeki Belediye Meclis Üyesi adayları ile Karlık ve Gürbulak mahallelerini ziyaret eden Kaya aylardır sahada olduklarını, şehri karış karış gezdiklerini belirterek, “Bu süreçte vatandaşlarımızdan binlerce talep aldık. Ortahisar'ımızın birçok sorunu olduğunu biliyorduk ama gördük ki kentimizin sorunları çok daha büyükmüş. Bu sorunları ortadan kaldırmak, kentimizde yaşamı daha güzel, daha kolay bir hale getirmek için deneyimli bir ekip ve gerçekçi projelerle yola çıktık” dedi.

ÖNCELİĞİMİZ ORTAHİSAR

“Maalesef mahallerimizin yolları içler acısı… Hal böyleyken, Ortahisar Belediyesi’nin araçlarını başka ilçelerin yayla yollarına asfalt dökerken görüyoruz” diyen Kaya, “Bu kabul edilebilir bir durum değil. Önceliğimiz Ortahisar olacak. Oluşturacağımız yol bakım ve onarım ekipleri kentimizin neresinde bozuk yol varsa tespit edip süratle onarımlarını yapacak. İhtiyaç duyulan mahallelerimize yönelik planlamalar yaparak yeni yollar açacağız. Mahallelerimizin tüm sorunlarını çözdükten sonra tabi ki diğer ilçelere destek vermekten geri durmayacağız” ifadelerini kullandı.

PARTİ ROZETLERİMİZİ ÇIKARDIK

Parti rozetlerini çıkartarak yola çıktıklarını vurgulayan Kaya, “Hangi partiden, hangi düşünceden olursa olsun Ortahisar’da yaşayan bütün vatandaşlarımızın oyuna talibiz; ayrım yapmaksızın her birine hizmete talibiz. Biz hizmet siyaseti yapacağız. ‘Evimiz Ortahisar, derdimiz Ortahisar’ diyoruz. Ortahisar’ın neresinde ne dert varsa, kapısı açık, gönlü açık, ulaşılabilir bir belediye başkanı ve yöneticileri olarak çözme gayreti içinde olacağız” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.