CHP Ortahisar İlçe Başkan Yardımcısı Temel Eyüboğlu; Enis bey, karalamaya, hedef saptırmaya devam etsin

09 Şubat 2024 Cuma 15:20
CHP Ortahisar İlçe Başkan Yardımcısı Temel Eyüboğlu; Enis bey, karalamaya, hedef saptırmaya devam etsin

CHP Ortahisar İlçe Başkan Yardımcısı Temel Eyüboğlu, Akp Ortahisar İlçe Başkan vekili Enis Ramazanoğlu'na ceveben yaptığı yazılı açıklamada şu idafelere yerverdi. 

Akp iktidarının belediyecilik anlayışının özeti, Akp Ortahisar İlçe Başkan vekili Enis Ramazanoğlu'bun projelerimizden çıkardığı sonuçlardan anlaşılmaktadır. Bizim hangi projeleri nasıl yapacağımızın en ufak detayları dahi proje ekibimiz tarafından hazırlanmıştır. 10 yıldır Ortahisar'ı yöneten kendi parti mensubu belediye başkanlarının projelerinin ancak yaptıkları seçim görsellerinde kalmış olmasından utanmak yerine bizim projelerimizde eleştirilecek bir nokta bulamayıp, yıllardır süre gelen bir akp taktiği olan hedef saptırma ile partili partisiz tüm Ortahisar halkı tarafından takdirle karşılanan projelerimizi karalamak istemektedir.

Enis bey, karalamaya, hedef saptırmaya devam etsin.Biz ise bu şehirde yaşayan tüm insanları mutlu edecek, Ortahisar'ı daha yaşanılabilir bir kent haline getirecek yeni yatırımlar ve projeler açıklamaya devam edeceğiz. Enis beye tavsiyemiz, devletten gelen, belediye ait olan gelirlerle ve 10 yıldır belediye ait olan gayrimenkullerin satışından elde edilen maddi kazançla birlikte Ortahisar'a hangi yatırımı yapmışlar, kamuoyu ile paylaşsın. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.