CHP Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman, Söz veriyoruz, memleketimize baharı getireceğiz

05 Nisan 2023 Çarşamba 17:01
CHP Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman, Söz veriyoruz, memleketimize baharı getireceğiz

CHP Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman Atatürk alanında yapılan mitin sonrası yazılı bir açıklama yaptı.

Başkan Suat Oyman Açıklamasında şu ifadelere yerverdi. Cumhurbaşkanı adayımız, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayımız, İstanbul Büyukşehir Belediye Başkanımız, bu toprakların evladı Sayın Ekrem İmamoğlu’nun Trabzon’da düzenlenen programına öncelikle yoğun bir ilgi gösteren tüm hemşehrilerimize, millet ittifakının kıymetli temsicilerine ve bu güzel kentin tüm bileşenlerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Trabzon’daki bu heyecanı yaşayan ve geleceğe dair umudu besleyen anlara şahit olmanın mutluluğunu paylaşıyoruz. 

Gerek fırtına uyarısı yapılan mesajlarla gerek Atatürk alanında önce onay verilen daha sonra farklı tutumla karşılaştığımız durumlara rağmen programdaki ilgi ve kalabaklıkta bizlere olan güveni gördük. Oluşturduğu gerçek fırtınayla halkımız cevabını vermiştir. Hiç bir olumsuzluğa, nifak üreten kişilere aldanmayacak ve geleceğe umutla bakan bir anlayışla çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Üzerimizdeki sorumluluğun farkındayız. Mutsuzluğun, ekonomik sıkıntılar arasında boğuşulan bu düzen içerisinde asla bölünmeyeceğiz, hakça bölüşeceğiz. Söz veriyoruz, memleketimize baharı getireceğiz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.