CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz; "10 bin lirayı müjde diye sunuyorlar"

17 Ocak 2024 Çarşamba 16:37
CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz;  "10 bin lirayı müjde diye sunuyorlar"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada en düşük emekli aylığının 10 bin liraya çıkarılacağını açıklamasının ardından CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz, yaptığı yazılı açıklamada 10 bin lirayı müjde diye sunuyor adeta dalga geçer gibi %5 de fazladan verdik diye de ekliyorlar dedi.

Başkan Batmaz açıklamasında şu ifadelere yerverdi. Bir yandan da 2024 yılını ‘emekliler yılı’ ilan ediyor. Açlık sınırının 14 bin liranın üstünde olduğu günümüzde 10 bin lirayı müjde diye sunuyor milyonlarca emekliye.  Korkunç bir enflasyon altında ezilmesi, sefalete mahkûm edilmesi yetmezmiş gibi bir de fedakârlık beklediğini belirtiyor pervasızca… Kendileri bin odalı saraylarda şatafat içinde yaşarken, yandaşlarına adeta devletin kasasından oluk oluk para akarken, fedakârlık yapmak sadece yoksul, emekçi, emekli halkımıza düşen bir görev onların gözünde…

Ama bilinmelidir ki; bu devran böyle gitmeyecek.

Halkımızla birlikte bu yoksulluğun, cümle çaresizliğin hesabını soracağız.

Emekliler de tüm toplum kesimleri gibi insanca yaşamayı hak ediyor.

Bu insanca yaşam mücadelesini emeklilerimizle birlikte büyütmeye devam ediyoruz ve hep birlikte haykırıyoruz;

Emekliler de tüm toplum kesimleri gibi insanca yaşamayı hak ediyor.

Bu insanca yaşam mücadelesini emeklilerimizle birlikte büyütmeye devam edeceğiz.

Son Güncelleme: 17.01.2024 16:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.