CHP Trabzon Milletvekili Av. Sibel Suiçmez, CHP 38. Olağan “İkinci Yüzyılda Demokrasi ve Birlik Kurultayı” sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

08 Kasım 2023 Çarşamba 15:01
CHP Trabzon Milletvekili Av. Sibel Suiçmez, CHP 38. Olağan “İkinci Yüzyılda Demokrasi ve Birlik Kurultayı” sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

Suiçmez yayınladığı basın açıklamasında;
“Partimiz Cumartesi-Pazar günü 38. Olağan Kurultayını tamamlamıştır. Demokrasiye inancı olan 100 yıllık Partimizin kurultayı, büyük bir heyecan ve demokrasi olgunluğuyla sonlanmıştır.
Cumhuriyet Halk Partisi’nde Genel Başkanlık bir bayrak yarışıdır. 38. Olağan Kongremizde Genel Başkanlık, yani demokrasi bayrağı, delegelerimizce Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’e verilmiştir. Delegelerimiz Genel Başkanımızı, Parti Meclisimizi, Yüksek Disiplin Kurulu ve Bilim Yönetim Kültür Platformunu özgür iradeleriyle belirlemişlerdir. Kurultayımızın yarattığı heyecan hem salonu dolduran binlerce kişide hem de ülkemiz genelinde hissedilmiştir. Bu heyecanın ve coşkunun iktidarı endişelendirdiği ve panik havasına soktuğu yapılan açıklamalardan anlaşılmaktadır.
Önceki Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na partimize yapmış olduğu hizmetler ve hak, hukuk ve adalet mücadelesi nedeniyle şükranlarımı sunuyorum. 
38. Olağan kurultayımızda Genel Başkanımız olan Sayın Özgür Özel’i tebrik ediyorum. 38. Kurultayımızda ve süreçte yaşananlar geride kalmıştır. Şimdi birlik ve beraberlik ve çok çalışma zamanıdır. Ülkemizin zor süreçlerden geçtiği bu dönemde sayın Genel Başkanımızla birlikte; Atatürk devrimlerine, Cumhuriyetimizin temel değerlerine bağlı kalarak, laik Cumhuriyetimize sahip çıkarak ne ezen ne de ezilen; insanca hakça bir düzen için var gücümüzle çalışacağız.
Önümüzde son derece önemli bir seçim dönemi bulunmaktadır. Bu seçimin ne kadar hayati bir öneme sahip olduğunun farkındayız. Cumhuriyet Halk Partisi olarak; bu seçimde Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in liderliğinde, CHP Milletvekili grubumuz, parti kurullarımız, örgütlerimiz ve tüm üyelerimizle birlik, beraberlik içerisinde çok çalışacağız. Bu süreçte; dayanışma içinde birlikte çok çalışacak ve gönül gönüle mücadele edeceğiz. Halkımıza daha iyi hizmet sunabilmek için her kapıya gideceğiz, her kapıyı çalacağız.
38. Kurultayımızda elinden gelenin en iyisini yapmak için çalışan il-ilçe örgütlerimize, delegelerimize teşekkür ediyorum. Kurultay sürecinde yaşananların Medya üzerinden tartışılması ve örgütümüzün zafiyeti varmış havasının yaratılması doğru değildir. İl Başkanımız ve örgütümüzün çabasına rağmen Parti Meclisinde Trabzon’un temsil edilmemesi elbette ki hepimizi üzmüştür ancak bu durum bizi güçsüz kılmayacaktır. Örgütümüzle birlik içerisinde olarak; her anlamda Trabzon örgütünün ağırlığını hissettireceğiz. Örgütümüzle birlik, beraberlik içerisinde Trabzon’da Cumhuriyet Halk Partisinin başarılı belediyecilik anlayışını Trabzon Halkı ile buluşturmak hedefimiz olacaktır. Parti örgütümüzle ve tüm partililerimizle bir araya gelerek yerel yönetimler için yol haritasını belirleyeceğiz.
CHP Trabzon Milletvekili olarak; Trabzon örgütümüzle ve partililerimizle çok çalışarak Trabzon’da Yerel Seçimlerden başarıyla çıkacağımızı biliyor, birlikte daha güçlü bir gelecek, demokratik bir ülke yaratacağımıza inanıyorum.
Saygılarımla.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.