CHP TRABZON MİLLETVEKİLİ SUİÇMEZ; YERİNDE İNCELEDİ

CHP TRABZON MİLLETVEKİLİ SUİÇMEZ; “DALGAKIRAN OLARAK YAPILAN DUVAR NEDEN SÖKÜLMÜŞTÜR? SORUMLULARI BULUNMALIDIR!”

04 Aralık 2023 Pazartesi 15:43
CHP TRABZON MİLLETVEKİLİ SUİÇMEZ; YERİNDE İNCELEDİ

CHP Trabzon Milletvekili Av. Sibel Suiçmez, Beşikdüzü İlçesinde geçtiğimiz günlerde iki gencin dalgalara kapılarak hayatlarını kaybetmesinin ardından, bugün İlçe Başkanı Ahmet Kıran, Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun ve ilçe yönetimiyle birlikte olay yerine giderek incelemelerde bulundu. 

Suiçmez, yapılan inceleme sonucunda, dalgaları engellemesi amacıyla önceden yapılmış olan duvarın, önceki Belediye yönetimi tarafından söktürüldüğünü ve limanın tamamen dalgaların etkisine açık hale getirildiğini ifade etti.

Bu nedenle savcılığın soruşturmayı genişletmesi gerektiğini söyleyen Suiçmez; “İki gencimiz hayatını kaybetti, aileleri yıkıldı, bunun hesabını birileri vermeli, bu duvar niye sökülerek liman dalgalara açık hale getirildi? Sökülen duvarın taşları nerelerde kullanıldı? 
Bu bir kusur mudur? Bunun tespitinin iyi yapılması gerekiyor. O nedenle sadece rahmet dilemekle yetinemeyiz, sorumluları bulunmalı ve cezalandırılmalıdır. 
Bütün çabamız bu olacaktır, hesabını soracağız, işin peşini bırakmayacağız.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.