Cumhurbaşkanı Yardımcısı Trabzon'a geliyor.

08 Eylül 2023 Cuma 17:21
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Trabzon'a geliyor.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, 9 Eylül Cumartesi günü şehrimize teşrif edecek olan Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Cevdet Yılmaz’ın Trabzon’a geleceğini ve çeşitli programlar düzenleyeceğini duyurdu.

İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, "Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Abdulkadir Uraloğlu bugün şehrimize geldi. Düzenlediğimiz çeşitli programlarla birlikte hem teşkilat mensuplarımızla hem de vatandaşlarımızla bir araya geldik. Sayın Bakanımızın ziyaretlerinde şehrimizde yapımı devam eden projeler ve yapılacak projeler hakkında değerlendirmelerde bulunduk. 9 Eylül Cumartesi günü ise Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Cevdet Yılmaz şehrimize teşrif edecek ve çeşitli programlarla birlikte büyüyen ve gelişen Trabzonumuz için çaba göstermeye devam edeceğiz. Programımız kapsamında Trabzon Valiliği, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı, AK Parti İl Başkanlığı ziyaret edilecek ardından esnaflarımız ve halkımızla buluşulacak. Son olarak ise İş Dünyası Buluşmaları kapsamında şehrimizdeki iş insanlarımızla bulaşma gerçekleştireceğiz.” İfadeleriyle sözlerini noktaladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.