Eğitime her alanda destek olmaya devam edeceğiz

Ortahisar Bedri Rahmi Eyüpoğlu Ortaokulunun yapımı tamamlanan konferans salonu bugün düzenlenen törenle hizmete açıldı.

22 Kasım 2017 Çarşamba 15:37
Eğitime her alanda destek olmaya devam edeceğiz

Burada katılımcılara seslenen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu toplumların geleceği için eğitimin önemine dikkat çekti. Gümrükçüoğlu, “Yavrularımızın bilim ve teknolojik yönden en önde olmaları ve aynı zamanda milli ve manevi yönden iyi bir ahlakla yetiştirilmeleri için tüm kamu kurumları gayretlerine aralıksız devam etmektedir. Bu konuda üzerimize düşen vazifeyi her zaman fazlası ile yerine getirme gayretinde olduk. Eğitime her alanda destek olmaya devam edeceğiz” dedi. Bedri Rahmi Eyüpoğlu Ortaokulu Konferans Salonunun açılış töreninde Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar Kaymakamı Numan Hatipoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, kamu kurumlarının yetkilileri ile okul idarecileri ve öğrenciler hazır bulundu.

KARMA SERGİ ZİYARETE AÇILDI

KTÜ Trabzon Meslek Yüksek Okulu tarafından gerçekleştirilen “Yerel Olan Güzeldir” konulu karma serginin açılışı da Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu tarafından gerçekleştirildi. Burada katılımcılara seslenen Gümrükçüoğlu, yerel ürünler ve öğelerin öne çıkarılmasından ötürü Meslek Yüksek Okulu yöneticileri ve akademisyenlere teşekkür ederken, “Bizde yerel yöneticiler olarak sizin geliştirdiğiniz bu ürünleri, şehrimizin ve bölgemizin tanıtımı olarak biraz daha yukarılara çıkarabilirsek ne mutlu bize” diye konuştu. Toplumun kültürel kimliğinin bir parçası olan geleneksel sanatları; tanıtmak, yaşatmak, gelecek kuşaklara aktarmak ve kültürel işbirliği oluşturmak amacıyla düzenlenen serginin açılışında Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen de hazır bulundu.

AKÇAABAT FEN LİSESİNİN EKSİKLERİ GİDERİLECEK

Başkan Gümrükçüoğlu buradaki temaslarının ardından Akçaabat Şehit Gökhan Uzun Fen Lisesine geçerek okulun eksik ve taleplerini yerinde inceledi. Burada okul yönetimi ve öğrencilerle görüşen Gümrükçüoğlu, eksikliklerin giderilmesi için ilgili daire amirlerini talimatlandırdı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.