Gökhan Gedikli’den Trabzon eski Valisi Yücel Yavuz’a geçmiş olsun mesajı…

04 Eylül 2023 Pazartesi 15:44
Gökhan Gedikli’den Trabzon eski Valisi Yücel Yavuz’a geçmiş olsun mesajı…

Türkiye Yol-iş Sendikası Genel Sekreteri Gökhan Gedikli, Trabzon eski Valisi Yücel Yavuz’un rahatsızlığı dolayısıyla geçmiş olsun mesajı yayınladı.
Gökhan Gedikli mesajında: “15 Temmuz hain darbe girişiminde, Trabzon Valiliği görevinde bulunan ve hain darbe girişiminin püskürtülmesinde birlikte hareket ettiğimiz, görevde bulunduğu süre içerisinde şehrimizin menfaati için birlikte güzel çalışmalar yaptığımız, karşılıklı uyum içinde çalıştığımız  Vali Yücel Yavuz’un rahatsızlığı nedeni ile Ankara’da yoğun bakıma alındığını büyük bir üzüntü ile öğrendim. Sayın Yücel Yavuz Valimize acil şifalar diliyor, en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını Cenab-ı Hakk’tan niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.